• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Η «party μωρή άρρωστη» ΟΝΝΕΔ… ανακάλυψε ότι οι μαθητές είναι αναφανδόν υπέρ της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής;

May 07, 2023 333

Η γελοιότητα της «party μωρή άρρωστη» ΟΝΝΕΔ τρύπησε το ταβάνι με τον ισχυρισμό της ότι οι μαθητές δεν «τσίμπησαν» στην εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, φέρνοντας ως παράδειγμα την… απροθυμία των μαθητών να πάρουν τα φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ σε σχολεία της Μεσσηνίας.

Πέρα από το ότι το παράδειγμα (αν είναι υπαρκτό) δεν είναι και ό,τι καλύτερο, καθώς ο τόπος είναι «μαύρος» αναντάμ παπαντάμ, είναι τουλάχιστον πρόκληση να ισχυρίζονται οι μπούληδες της ΟΝΝΕΔ, που ζητωκραυγάζουν τον Μητσοτάκη και την Κεραμέως για το ξεπάτωμα που έχουν κάνει στη δημόσια εκπαίδευση, ότι οι μαθητές έχουν κάνει «χαρακίρι», απαιτώντας να πετιούνται τα όνειρά τους (και ο κόπος τους βεβαίως) για πανεπιστημιακές σπουδές στα σκουπίδια με την ΕΒΕ, την Τράπεζα θεμάτων και τα ρέστα.

Μπορεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία να κρύβει άλλες παγίδες, αφού περιέχει ένα άλλο μείγμα ταξικών φραγμών από αυτό της ΝΔ, όχι, όμως και να πιστέψουμε ότι τα παιδιά θέλουν να αυτοκτονήσουν μαζικά.

Μην ξεχνάμε ότι έχουν γίνει και μαθητικές κινητοποιήσεις ακόμα και καταλήψεις με αίτημα την κατάργηση της ΕΒΕ και της Τράπεζας θεμάτων. 

ΠΗΓΗ: Eksegersi.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search