• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Προφυλακίστηκε συνταξιούχος εκπαιδευτικός που συνελήφθη για ασέλγεια σε 14χρονη

May 20, 2023 609

 Κακουργηματική δίωξη στον συνταξιούχο εκπαιδευτικό που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης - Παραμένει υπό κράτηση μέχρι να απολογηθεί

Στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 72χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος 14χρονης, στην οποία παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας τού απήγγειλε δίωξη για γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου (από εκπαιδευτικό), σε βαθμό κακουργήματος. Μέχρι να απολογηθεί ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση.

Είχε προηγηθεί καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, όπου απευθύνθηκαν η ανήλικη και η μητέρα της, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, όλα συνέβησαν χθες το πρωί στο σπίτι τους σε περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης.

 

Ο 72χρονος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην 14χρονη και όταν αυτή ένιωσε κουρασμένη και ξάπλωσε για λίγη ώρα, εκείνος προέβη στις συγκεκριμένες πράξεις.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο εισαγγελέας τού απήγγειλε δίωξη για γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου (από εκπαιδευτικό), σε βαθμό κακουργήματος. Μέχρι να απολογηθεί ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search