• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση και τα σχέδια δράσης

May 24, 2023 549

Να συνεχίσουν να απέχουν από την αξιολόγηση και να μην συμμετέχουν στη συνεδρίαση του συλλόγου για την Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης, καλεί τους εκπαιδευτικούς η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης ενόψει της ολοκλήρωσης της Β φάσης συλλογικού προγραμματισμού στις 30 Μαϊου.

Η ΕΛΜΕ ζητά από τους συντονιστές/στριες ομάδων δράσεων να αναρτήσουν τη δήλωση Απεργίας Αποχής της Ε' ΕΛΜΕ από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας στα πεδία Υλοποίηση και Αποτίμηση Σχεδίων Δράσης

Η ανακοίνωση της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Δε συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία του ν.4823/21 για την αξιολόγηση!

Συνεχίζουμε την απεργία αποχή της ΕΛΜΕ από την αξιολόγηση και τα σχέδια δράσης

Κάθε μέρα που περνά, με την μαζική απεργία αποχή και από την ατομική αξιολόγηση και το σταμάτημα των αξιολογητών σε σχολεία σε όλη την χώρα και στην ΕΛΜΕ μας αποδεικνύει την ανίθεση του κλάδου απέναντι στην αξιολόγηση και όλο το νομοθετικό πλαίσιο του ν.4823/21 που έχει ως στόχο να μετατρέψει το σχολείο σε ανταγωνιστική επιχείρηση, να δημιουργήσει ιεραρχικές και βαθμολογικές κατατάξεις των σχολείων και να μετατρέψει τις σχέσεις συναδελφικότητας σε ανταγωνισμό και κανιβαλισμό κανιβαλικές.
Καλούμε τους συναδέλφους, ενόψει της ολοκλήρωσης της Β φάσης συλλογικού προγραμματισμού στις 30/5, να μη συμμετέχουν στις διαδικασίες αξιολόγησης. Οι συντονιστές/στριες ομάδων δράσεων να αναρτήσουν τη δήλωση Απεργίας Αποχής της Ε ΕΛΜΕ από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας στα πεδία Υλοποίηση και Αποτίμηση Σχεδίων Δράσης. Καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν να απέχουν από την αξιολόγηση και να μην συμμετέχουν στη συνεδρίαση του συλλόγου για την Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης. Επίσης καλούμε τους διευθυντές/ντριες σε κάθε περίπτωση, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ τις αποφάσεις του συλλόγου διδασκόντων και να μην προχωρήσουν σε ενέργειες που βρίσκονται σε αντίθεση με τις συλλογικές αποφάσεις τους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« December 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search