• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Έκκληση αλληλεγγύης προς εκπαιδευτικό με σοβαρό πρόβλημα υγείας

June 09, 2023 323

Η συνέδελφος, είναι μητέρα τριών παιδιών, τα οποία θα πρέπει να μένουν μακριά της στο μετεγχειρητικό στάδιο. Ως αναπληρώτρια γυμνάστρια, κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της, δε γνωρίζει πότε θα είναι σε θέση να ξαναεργαστεί, για να καλύψει τα τρέχοντα έξοδά της.

Η ΕΛΜΕ αποφάσισε να καταθέσει για το σκοπό αυτό το συμβολικό χρηματικό ποσό των 600,00 € στο λογαριασμό της συναδέλφου, ενώ θα απευθυνθεί με αίτημά του και προς το ΔΣ της ΟΛΜΕ και τις ΕΛΜΕ.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε' ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Μετά από πρωτοβουλίες συναδέλφων του σχολείου της που απευθύνθηκαν στην Ε΄ ΕΛΜΕ, γνωστοποιούμε σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά, τον αριθμό λογαριασμού Εθνικής Τραπέζης  (GR 7101104610000046120189421) της  συναδέρφου Μαρίνας Μάντζιου του Μιχαήλ (ΠΕ11), η οποία υπηρέτησε φέτος ως αναπληρώτρια στο 3ο Γυμνάσιο Λαγκαδά - Λυκειακές τάξεις μέχρι την τρίτη υποτροπή της ασθένειάς της.

Η καθ’ όλα αξιόλογη και δοκιμαζόμενη συνάδερφος εμφάνισε το 2017 μια πολύ δύσκολη κακοήθεια (λιποσάρκωμα οπισθοπεριτόναιο) και υποβλήθηκε έως τώρα σε τρεις πολυέξοδες χειρουργικές επεμβάσεις του ύψους των 30.000 Ευρώ. Στο τρίτο χειρουργείο, προς αποφυγή λοίμωξης, τοποθετήθηκε στο διάφραγμά της ειδικό πλέγμα, το οποίο κόστισε 12.000 Ευρώ. Είναι μητέρα τριών παιδιών, τα οποία θα πρέπει να μένουν μακριά της στο μετεγχειρητικό στάδιο. Ως αναπληρώτρια γυμνάστρια, κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της, δε γνωρίζει πότε θα είναι σε θέση να ξαναεργαστεί, για να καλύψει τα τρέχοντα έξοδά της. Σήμερα, η Μαρίνα παίρνει εξιτήριο και νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πάντες για τη βοήθειά τους, την οποία η ίδια και η οικογένειά της βλέπουν ως σωτηρία. 

Το ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ καλεί τους συλλόγους και τους εκπαιδευτικούς να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη βοήθειά τους συγκεντρώνοντας κατά σχολείο ή ατομικά και καταθέτοντας οικονομική βοήθεια στο λογαριασμό της συναδέλφου μας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Το ΔΣ αποφασίζει να καταθέσει για το σκοπό αυτό το συμβολικό χρηματικό ποσό των 600,00 € στο λογαριασμό της συναδέλφου, ενώ θα απευθυνθεί με αίτημά του και προς το ΔΣ της ΟΛΜΕ και τις ΕΛΜΕ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search