• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Δ. Μάμαλος: «Ανήκω σε ευπαθή ομάδα – Ζητώ συγγνώμη για τον εμβολιασμό»

February 03, 2021 3325

 

 

Η Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής, Σοφία Μαυροπούλου – Καββαδία, με απόφαση της 6ης ΥΠΕ τοποθετήθηκε στη θέση της επιστημονικά υπευθύνου του Κ.Υ. Κέρκυρας, μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να απομακρύνει τον Αλέξανδρο Γαρδικιώτη. Η αντικατάστασή του συνοδεύθηκε με εντολή διενέργειας ΕΔΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος για τον οποίο εμβολιάστηκε πολίτης ο οποίος δεν ανήκε στις ομάδες εμβολιασμού.

 

Εξηγήσεις για τον εμβολιασμό του στο Κ.Υ. Κέρκυρας έδωσε ο δημοσιογράφος, Διονύσης Μάμαλος, αναφέροντας ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα, αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αναπνευστικό και επιδίωξε τον εμβολιασμό του εξαιτίας της επαφής του με πολύ κόσμο λόγω επαγγέλματος. Επιπλέον ζητά συγγνώμη αν η πράξη του αυτή προσέβαλε ανθρώπους με ιδιαίτερη ευαισθησία λόγω της πίεσης που δημιουργεί η πανδημία.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μάμαλου έχει ως εξής: «Είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας άρθρο που αναφέρεται στον πρόσφατο εμβολιασμό μου για τον COVID-19. Θέλω να ενημερώσω επ’ αυτού ότι ανήκω σε ευπαθή ομάδα, εξαιτίας σοβαρότατης ασθένειας που είχα περάσει κατά το παρελθόν που έχει δημιουργήσει ευπάθεια στο ευρύτερο αναπνευστικό μου σύστημα, χωρίς στην παρούσα να χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες, τις οποίες ανά πάσα στιγμή είμαι σε θέση ασφαλώς να παρέχω, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία στον οιονδήποτε.

Μετά ταύτα, όντας ευάλωτος υγειονομικά από την COVID 19 και εξαιτίας της εκ του επαγγέλματος μου καθημερινής επαφής με πολύ κόσμο, προέβην στην πράξη του εμβολιασμού μου στην Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Κέρκυρας – Κέντρο Υγείας Κέρκυρας (πρώην ΙΚΑ) την 29/1/2021. Παρά ταύτα, επειδή οι εποχές που διανύουμε είναι πρωτοφανείς και είναι εύλογη η ένταση και η νευρικότητα που επικρατεί σε όλη την κοινωνία, λόγω της κατάστασης που βιώνουμε, αν από την πράξη μου αυτή, αισθάνονται προσβεβλημένοι κάποιοι συμπολίτες μου, και δεν τους αρκούν οι εξηγήσεις που τους παρέχω με την παρούσα δήλωση μου, τους ζητώ συγγνώμη».

ΠΗΓΗ: Λυκούργος Σκιαδόπουλος - ert.gr
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search