• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Σωματείο Εργαζομένων Bolentaco: Πάρτε πίσω τις απολύσεις

April 14, 2021 2989

 

Ανοικτή επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων στα ξενοδοχεία Bolentaco προς την εργοδοσία με την οποία ζητούν να πάρει πίσω τις απολύσεις.

Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Κύριοι,
Με την παρούσα διαμαρτυρόμαστε απερίφραστα για την αντιδραστικότατη πολιτική απολύσεων που εφαρμόζετε εν μέσω πανδημίας, και η οποία αναμένεται να επιφέρει ολέθριες συνέπειες στις ζωές των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους. Με το πρόσχημα ότι δεν άσκησαν το δικαίωμα στην επαναπρόσληψη μέσω της συνδικαλιστικής τους οργάνωσης, ισχυρίζεστε πως ευθύνονται εκείνοι για τις απολύσεις και πως δεν προσφέρονται να εργαστούν. Στην πραγματικότητα όμως προσπαθείτε να συγκαλύψετε την πρακτική προειλημμενων αποφάσεων, οι οποίες έχουν να κάνουν με την μείωση της σύνθεσης προσωπικού και του εργατικου για εσάς κόστους.
Και μάλιστα, έναν μόλις μήνα μετά την πρόταση μας για έναρξη διαπραγματεύσεων και την υπογραφή συμφωνίας σύνθεσης προσωπικού, η οποία θα εξανθρωπίζει τις συνθήκες εργασίας και ταυτόχρονα θα προσφέρει και στους τουρίστες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε τις απολύσεις των συναδέλφων μας, και ιδιαίτερα τώρα, μια χρονική στιγμή μόλις ενάμιση μήνα πριν την καταληκτική ημερομηνία επαναπρόσληψης, Η απόφαση σας εάν δεν ανακληθεί άμεσα, με βάση και τις παρούσες συνθήκες στον κλάδο, οδηγεί τους συναδέλφους μας σε εξόντωση.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search