• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αποφάσεις της πλειοψηφίας των αντιπροσώπων του εργατικού κέντρου Κέρκυρας για εκδηλώσεις και απεργία για την πρωτομαγιά

April 27, 2021 2601
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας συνέλευση της πλειοψηφίας των αντιπροσώπων του εργατικού κέντρου Κέρκυρας και εκπροσώπων διοικητικών συμβουλίων σωματείων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με θέμα την οργάνωση εκδηλώσεων μνήμης και την απεργιακή κινητοποίηση για την εργατική Πρωτομαγιά.
Παράλληλα, τέθηκαν και συζητήθηκαν τα άμεσα προβλήματα της εργατικής τάξης καθώς και οι εξελίξεις στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Τέλος η συνέλευση κατέληξε στις ακόλουθες αποφάσεις:
Το Σάββατο 1η Μάη θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση μνήμης και τιμής στους νεκρούς της τάξης μας στις 11:30 το πρωί στους Κουραμάδες, στο μνημείο του Κώστα Χυτήρη που εκτελέστηκε μαζί με τους 200 της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944.
Την Τρίτη 4 Μάη στις 11 το πρωί στο εργατικό κέντρο θα δοθεί συνέντευξη τύπου των σωματείων.
Την Πέμπτη 6 Μάη καλούμε στην ΑΠΕΡΓΙΑ και τη συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο εργατικό κέντρο. Απεργία για της 6 Μάη έχουν προκηρύξει στην Κέρκυρα οι ξενοδοχοϋπάλληλοι επισιτισμός-τουρισμός, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οικοδόμοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι συμμετέχοντας στην απεργία που έχουν προκηρύξει εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα.
Σε ετοιμότητα και σε συντονισμό με το ταξικό εργατικό κίνημα της χώρας αποφασίστηκε να οργανωθούν κινητοποιήσεις για την απόκρουση των αντεργατικών επιθέσεων που έρχονται και τη στήριξη του αγώνα των πρωτοβάθμιων σωματείων για ζητήματα του κλάδου τους.
Τέλος αποφασίστηκε η επικαιροποίηση των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης των αντιπροσώπων του ΕΚΚ στις 25/10/2020 και δόθηκε εντολή στους προέδρους των σωματείων και τα μέλη της πρώην προσωρινής διοίκησης να λάβουν πρωτοβουλίες για ορισμό διοίκησης στο εργατικό κέντρο Κέρκυρας που θα οργανώσει άμεσα, χωρίς αναβολές, εκλογοαπολογιστική συνέλευση και αρχαιρεσίες.
Το συντονιστικό της γενικής συνέλευσης
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search