• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Συνεργασία των τριών δήμων για την τουριστική προβολή της Κέρκυρας

May 28, 2021 985

 

Στην από κοινού τουριστική προβολή της Κέρκυρας, μέσω του νέου τουριστικού ιστότοπου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων ‘’Visit.Corfu.gr’’ προχωρούν οι δήμοι κεντρικής, βόρειας και νότιας Κέρκυρας.

Μετά από την συνεργασία και παρότρυνση των τουριστικών και επαγγελματικών φορέων του νησιού, οι τρεις Δήμοι θα συνεργαστούν τόσο για τη φιλοξενία ψηφιακού τουριστικού υλικού, από τις περιοχές ευθύνης των Δήμων τους, στην ιστοσελίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, όσο και στον εμπλουτισμό του περιεχομένου, με την δημιουργία νέου ποιοτικού και σύγχρονου ψηφιακού υλικού, όπως θεματικά βίντεο, φωτογραφίες, κείμενα και λοιπές τουριστικές πληροφορίες, που θα αναδεικνύουν συνολικά τον προορισμό ως ένα ενιαίο Brand, όπως υπάρχει χρόνια τώρα στη συνείδηση εκατομμυρίων επισκεπτών του νησιού.

Η συνεργασία αυτή έχει βασικό στόχο να  παρουσιάζεται ενιαία η εικόνα και η πληροφορία του προορισμού, στις διαφημιστικές ενέργειες και τις ψηφιακές υποδομές τουριστικής προβολής του νησιού, και να επιτυγχάνονται τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για ολόκληρη την τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες του νησιού.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« December 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search