• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Απεργοσπαστικό μηχανισμό στήνει το ΥΠΑΙΘ με τον Διοικητικό μηχανισμό των ΔΙΔΕ - Καταγγελία της ΟΛΜΕ

June 09, 2021 685

 

Φοβούνται τον ξεσηκωμό των εργαζομένων σε όλους τους τομείς. Τρομάζουν στην ιδέα ότι η αυριανή απεργία μπορεί να είναι ο μοχλός για την ανάπτυξη μαζικού και παρατεταμένου αγώνα ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα που κατεδαφίζει δικαιώματα και κατακτήσεις πάνω από έναν αιώνα, όπως το 8ωρο, το δικαίωμα στην απεργία και άλλα. Στον χώρο της εκπαίδευσης ορισμένες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είχαν τη φαεινή απεργοσπαστική ιδέα να ορίσουν την Πέμπτη 10/6 μέρα απεργίας ως μέρα ενημέρωσης των επιτηρητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ντροπή να μην τους περάσει! Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να διδάσκουν με  τη στάση τους και όχι να είναι άβουλοι και γρανάζια κάθε απεργοσπαστικού μηχανισμού. Ενδεικτική, αν και "χλιαρή" η ανακοίνωση - καταγγελία της ΟΛΜΕ

 

 

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Για την απόφαση ορισμένων ΔΔΕ να επιβάλλουν ως ημέρα ενημέρωσης των επιτηρητών την Πέμπτη 10/6 ημέρα Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει την απόφαση ορισμένων ΔΔΕ να επιβάλλουν ως ημέρα ενημέρωσης των επιτηρητών, την Πέμπτη 10/6, ημέρα Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας, ενώ γνώριζαν αρκετό καιρό πριν ότι τη συγκεκριμένη ημέρα έχουν κηρύξει Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Οι ενέργειες και οι πιέσεις προς τους συναδέλφους από Διευθυντές Εκπαίδευσης είναι απαράδεκτες και απολύτως καταδικαστέες.

Τους καλούμε να μεταφέρουν την ενημέρωση για την επόμενη ημέρα.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην συμμετάσχουν στην ενημέρωση και να ασκήσουν το δικαίωμά τους στην απεργία.

Συμμετέχουμε μαζικά στην Απεργία στις 10 Ιούνη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search