Δύο μήνες μετά τον θάνατο και των δύο του γονιών του, ο Δημήτρης κατάφερε να συγκεντρώσει 18.685 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μόλις πριν από δύο μήνες, η Ναύπακτος συγκλονίστηκε από τον χαμό του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα, 56 ετών, και της Νικολίτσας Μούρτου, 51 ετών.

Οι γονείς του Δημήτρη -και οι δύο εκπαιδευτικοί- έφυγαν ξαφνικά στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου έδιναν δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό.

 

Το ζευγάρι άφησε πίσω του, σύμφωνα με το npress.gr, τα τέσσερα παιδιά του: τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις, και τους άλλους τρεις γιους τους που είναι ήδη φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, παρά τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε και βιώνει, κατάφερε να «σαρώσει» στις εξετάσεις, γράφοντας 18.685 μόρια!

Η οικογένεια σύντομα θα έχει ένα ακόμα καλό νέο, αφού ο μεγάλος γιος τελείωσε το πανεπιστήμιο (κι αυτός πέρασε τις εξετάσεις μέσα στην δύσκολη κατάσταση που περνούσε) και παίρνει πτυχίο!