Print this page

Ποιος Βουλευτής προτείνει οι γονείς να αξιολογούν με sms τους εκπαιδευτικούς;

July 25, 2021 972

 

«Θα είναι πραγματικά πολύ καλό να έρχεται στον γονιό ένα μήνυμα και να του υπενθυμίζει αν θέλει προαιρετικά να απαντήσει  σε κάποιες ερωτήσεις του Υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση του δασκάλου του παιδιού του», πρότεινε ο βουλευτής της ακροδεξιού κόμματος του Βελόπουλου (Ελληνική Λύση) Κ. Μπούμπας στη διάρκεια της τοποθέτησής του στη συζήτηση για το νομοσχέδιο  του Υπουργείου Παιδείας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

Να τι είπε ο Κ. Μπούμπας ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων: «Απέναντι στην αξιολόγηση ο αποδέκτης είναι το παιδί και ο γονέας. Ο γονέας στην Ελλάδα είναι ένας μικρός βασιλιάς ο οποίος ενδιαφέρεται για το παιδί του. Από το νηπιαγωγείο το ρωτάει: «Έφαγες καλά; Σας μίλησε σήμερα η δασκάλα; Πέρασες καλά; Θέλεις να πηγαίνεις στα σχολείο;» Το παιδί είναι ο πιο αυστηρός αξιολογητής. Αρχίζει ο γονιός από την πιο μικρή ηλικία το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό και όσο ανεβαίνει ηλικιακά η κρίση περνάει στον φοιτητή. Φανταστείτε στο ψηφιοποιημένο κράτος που έχουμε και έρχονται αλλεπάλληλα μηνύματα στους πολίτες όπως, κάντε το εμβόλιο σε 5 μέρες, πότε είναι το ραντεβού σας με το συγκεκριμένο κέντρο εμβολιασμού να γίνει κάτι τέτοιο και στην εκπαίδευση. Θα είναι πραγματικά πολύ καλό να έρχεται στον γονιό ένα μήνυμα και να του υπενθυμίζει αν θέλει προαιρετικά να απαντήσει  σε κάποιες ερωτήσεις του Υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση του δασκάλου του παιδιού του: Είστε ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του δασκάλου; Είναι χαρούμενο το παιδί σας όταν γυρίζει από το σχολείο; Δεν υπάρχει πιο δημοκρατικό και πιο ακριβοδίκαιο! Πιστεύω ακράδαντα σε αυτή την αξιολόγηση. Ο μαθητής και ο γονιός που είναι οι αποδέκτες των υπηρεσιών της εκπαίδευσης, είναι οι καλύτεροι αξιολογητές».


Εντάξει, τι να περιμένει κανείς από το κόμμα του Βελόπουλου;

Ο ίδιος ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος πριν λίγες μήνες είχε δηλώσει: «Αν οι δάσκαλοι ήταν καλοί δεν θα είχαμε αυτή την κατάντια. Γιατί ο δάσκαλος είναι πρώτα Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, ΚΚΕ κλπ και μετά δάσκαλος. Πρώτα αποκτά κομματική ταυτότητα. Αν ήμαστε σοβαρή χώρα θα λέγαμε καταργούμε αυτά τα ΕΛΜΕ των δασκάλων. Θα είναι δάσκαλοι, θα πληρώνονται από το Δημόσιο και τέρμα αυτά που ξέρανε»!

Τα παραπάνω και «άλλα πολλά» ανέφερε για τους εκπαιδευτικούς ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σε ομιλία του στη Βουλή. Και συνέχισε:

«Στην αξιολόγηση βέβαια δεν θα διαφωνήσω. Ποιος θα διαφωνήσει εδώ μέσα; Μόνο ο τυχοδιώκτης και ο απατεώνας. Θέλετε να κάνετε ένα καλό;»

Ποιος είναι ο Βελόπουλος

 Το να μπορείς επί χρόνια να πουλάς —κατ’ επάγγελμα— «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού» και αλοιφές για τη φαλάκρα, ενώ ο ίδιος είσαι καραφλός, είναι ένα μικρό θαύμα. Αλλά ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν πάντα ένας μικρός θαυματοποιός, καθώς κατάφερνε αρκετές φορές να βρεθεί από το περιθώριο, στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι ζήλευε πάντοτε τον Άδωνι. Τηλεπωλήσεις ο ένας, τηλεπωλήσεις και ο άλλος. Πατριώτης ο ένας, πατριώτης και ο άλλος. Κάποτε «συγκάτοικοι» στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη πρόλαβαν να «πηδήξουν» από το ΛΑΟΣ πριν κατεδαφιστεί.

Αλλά ενώ ο Άδωνις πήρε ακριβή μεταγραφή στη Ν.Δ. και έγινε κοτζάμ υπουργός της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Βελόπουλος βρέθηκε να παλεύει μόνος του τους εχθρούς της Ελλάδας, στους οποίους κάποια στιγμή προστέθηκαν κιρσοί, φλεβίτιδες, αρθριτικά, Αλτσχάιμερ και καράφλα…

Ωστόσο, με την επιμονή του, με κεραλοιφές από το Άγιο Όρος, ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού Χριστού  και μιλώντας μια σοβαρή χρυσαυγίτικη γλώσσα, ίδρυσε την «Ελληνική Λύση» και κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή και στη Βουλή.

Τώρα λοιπόν, ο κ. «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» (τίτλος του συνδυασμού του στις περιφερειακές εκλογές του 2009 με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον επιχειρηματία Μ. Καραμπέρη που καταδικάστηκε για υποθέσεις εκβιασμών και τοκογλυφίας) ασχολείται με την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς.

Γενικότερα, τίποτα δεν πήγε χαμένο από τον «αγώνα» και τη σπορά του Γιώργου Καρατζαφέρη…

ΠΗΓΗ: e-prologos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.