• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αναπληρωτές: Κενά Α' φάσης στην Πρωτοβάθμια Γενική (Πίνακας)

August 26, 2021 1405
Αναλυτικός πίνακας με τα κενά αναπληρωτών Α' φάσης στην Πρωτοβάθμια Γενική εν όψει των προσλήψεων

Την Πέμπτη αναμένεται κατά πάσα πιθανότατα η ανακοίνωση των προσλήψεων αναπληρωτών. Παράλληλα, βγήκαν τα κενά Α' φάσης που αφορούν τη Πρωτοβάθμια Γενική Εκπαίδευση.

kena a fasi protovathmia.jpg
 
 

Παραμένει άγνωστο ακόμα το ποσοστό κάλυψης.

 

Υπάρχουν ακόμα και περίπου 1.000 κενά ΠΕ06 για το πρόγραμμα «Εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας στην προσχολική εκπαίδευση σχολικό έτος 2021-2022», εκ των οποίων μόνο τα 15 είναι Πλήρους Ωραρίου.

Τα 10 βήματα που πρέπει να κάνετε για την πρόσληψή σας

 

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για τους αναπληρωτές αναφορικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση των προσλήψεων.

Πιο αναλυτικά:

Μετά από ανάλυση του αρχείου σχετικά με τη διαδικασία ψηφιακών συμβάσεων σας παρουσιάζουμε με όσο πιο απλό και αναλυτικό τρόπο, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την πρόσληψή σας:

1. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων πρόσληψης αναπληρωτών.

2. Η κάθε Δ/νση εισάγει στον ΟΠΣΥΔ τις διαθέσιμες σχολικές μονάδες για να δηλωθούν από τους αναπληρωτές (Αυτό το βήμα γίνεται την ίδια ημέρα με την ανακοίνωση των προσλήψεων).

3. Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν, συνδέονται στον ΟΠΣΥΔ για να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων (Αυτό το βήμα γίνεται την αμέσως επόμενη ημέρα των προσλήψεων).

4. Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν ενημερώνονται με γραπτό μήνυμα (sms) για τη σχολική μονάδα που τοποθετήθηκαν (Αυτό το βήμα γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πρόσληψής τους).

5. Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν, παρουσιάζονται στη σχολική μονάδα που τοποθετήθηκαν ώστε να αναλάβουν υπηρεσία (Η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας θα αναφέρεται στο ΦΕΚ πρόσληψης αναπληρωτών – βήμα 1).

6. Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν καταθέτουν στη σχολική μονάδα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (παρ.8, άρθρο 6, 104627/ΓΔ5/7.8.2020).

7. Ο διευθυντής της σχολικής μονάδας δηλώνει στο Myschool την ανάληψη υπηρεσίας των προσλαμβανόμενων αναπληρωτών της μονάδας του.

8. Η ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών συνάπτεται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής «Αναπληρωτές». Σε εξαιρετική περίπτωση ανωτέρας βίας ή τεχνικών προβλημάτων, συνάπτεται χειρόγραφη σύμβαση εργασίας (https://anaplirotes.gov.gr/).

9. Οι αναπληρωτές μετά τη σύναψη ψηφιακής σύμβασης εργασίας, εισέρχονται στην εφαρμογή «Αναπληρωτές» χρησιμοποιώντας ως στοιχεία ταυτοποίησης αυτά της ΓΓΠΣΔΔ (taxisnet). Καταχωρίζουν τα στοιχεία που τους ζητούνται και αποδέχονται ψηφιακά τη σύμβαση εργασίας (https://anaplirotes.gov.gr/).

10. Οι αναπληρωτές μπορούν μέσα από την εφαρμογή να λάβουν αντίγραφο της σύμβασης εργασίας σε ψηφιακή μορφή (pdf).

*** Ο όρος σχολική μονάδα μπορεί να αντικατασταθεί με τον όρο ομάδες σχολικών μονάδων ή Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης.
*** Η ίδια διαδικασία ισχύει και για τους ωρομίσθιους συναδέλφους.

Πηγή: E-Wall

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search