• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας: Το ΠΑΣΟΚ αναδόμησε την κοινωνία

September 03, 2021 4668

 

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΚΙΝΑΛ για την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου:

“Η επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη, που συμπωματικά φέτος έρχεται στα σαράντα χρόνια από την πρώτη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ, το 1981, θεωρείται χρονικό ορόσημο για την κεντροαριστερά. 47 χρόνια από την ίδρυση του πολιτικού φορέα, που παρέδωσε μαθήματα Δημοκρατίας σε μια βαθιά πληγωμένη και διχασμένη Ελλάδα, φέρνοντας αέρα Αλλαγής και βάζοντας τα θεμέλια για την μετατροπή της Χώρας μας σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το ΠΑΣΟΚ αναδόμησε την ελληνική κοινωνία.

Έφερε την πλήρη ισότητα μεταξύ των δύο φύλων. Κατάργησε τα δελτία κοινωνικών φρονημάτων. Άσκησε σκληρή εξωτερική πολιτική, εδραιώνοντας την Ελλάδα στην διεθνή πολιτική σκακιέρα. Αναδιένειμε τον πλούτο και δημιούργησε την τάξη των μικρομεσαίων. Αναγνώρισε μετά από τόσα χρόνια την αντιστασιακή δράση των ηττημένων του εμφυλίου πολέμου πραγματώνοντας την εθνική συμφιλίωση και θεμελίωσε και στήριξε το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Για το Κίνημα Αλλαγής τα μηνύματα της 3ης του Σεπτέμβρη, παραμένουν επίκαιρα και ζωντανά. “Μόνο με την ενεργό πολιτική παρουσία των πολιτών, απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας, θα εξασφαλιστούν τόσο η εθνική μας ανεξαρτησία, όσο και η λαϊκή κυριαρχία.

Ήρθε η ώρα να περάσουμε από την παθητική αναμονή στην ενεργό λαϊκή παρουσία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της χώρας μας”. Όλοι θα θυμούνται πως μία φορά τις 3 Σεπτεμβρίου τον 19ο αιώνα και μια φορά τις 3 Σεπτεμβρίου του 20ου είναι η μέρα που σημάδεψε τους αγώνες του λαού μας και σηματοδότησε ένα καλύτερο αύριο στον μόνιμο αγώνα για τη δημοκρατία. Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας Κινήματος Αλλαγής”.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search