• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ο Μπογδάνος και το ρατσιστικό ντελίριο – Το meaculpa.gr δημοσίευσε “λίστα” με ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου

September 15, 2021 703

 

 Πρωτοφανής στοχοποίηση που θυμίζει ναζιστικό καθεστώς

«Στήριξη στην ιστοσελίδα Mea Culpa, της οποίας είχε υπάρξει ιδιοκτήτης, προσφέρει δημόσια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ύστερα από τη φρικιαστική δημοσίευση ονομάτων μαθητών νηπιαγωγείου.», γράφει η ιστοσελίδα info-War(https://info-war.gr/voyleytis-tis-nd-proothise-sto-twitter-lista-m/) και συνεχίζει:

«Η ιστοσελίδα(σ.σ. Mea Culpa), σε ένα κρεσέντο ρατσιστικής χυδαιότητας, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών και της νηπιαγωγού τους, έκανε λόγο για «σοκαριστικό κατάλογο μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», καθώς πολλά από αυτά τα ονόματα δεν έχουν ελληνική ρίζα.”!

Ύστερα από την κατακραυγή το site κατέβασε τη λίστα, χωρίς να σημειώσει ότι υπήρξε αλλαγή στο περιεχόμενo της σελίδας, όπως ορίζουν οι κανόνες δεοντολογίας στο διαδίκτυο. Παρόλα αυτά αρκετοί χρήστες και μέσα ενημέρωσης είχαν προλάβει να σώσουν την εικόνα και την παρουσίασαν (αφού έσβησαν τα ονόματα). Ο βουλευτής του Κ. Μητσοτάκη έσπευσε να υποστηρίξει το κείμενο δηλώνοντας ψευδώς ότι δεν περιελάμβανε τη λίστα. O ίδιος προώθησε το κείμενο στον λογαριασμό του στο twitter στις 19:50. Παρόλα αυτά σε εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φαίνεται ότι η λίστα παρέμενε στο site αρκετή ώρα μετά την προώθησή της από τον βουλευτή. Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος απείλησε ότι θα οδηγήσει στο δικαστήριο τον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου, όταν αυτός με ανάρτησή του σημείωσε ότι το ναζιστικής εμπνεύσεως δημοσίευμα «κλείνει το μάτι σε μελλοντικά πογκρόμ επαναφέροντας τα αιτήματα της Χρυσής Αυγής». Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα Mea Culpa πέρασε από τον Μπογδάνο στην ιδιοκτησία της γυναίκας του και είχε έρθει στο παρελθόν και πάλι στο προσκήνιο λόγω της χρηματοδότησης που λάμβανε από δημόσια ταμεία.».

 «Τα ονοματεπώνυμα πεντάχρονων παιδιών και το ονοματεπώνυμο της νηπιαγωγού φάτσα φόρα στην διάθεση των ακροδεξιών ταγμάτων εφόδου. Να χαίρεστε τους βουλευτές σας κ. πρωθυπουργέ», σχολιάζει ο γιατρός @PGPapanikolaou

πηγή: artinews.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search