Print this page

Βίος και Πολιτεία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: Ξέπλενε τη Χρυσή Αυγή, και άνοιγε την εκπομπή του με εμβατήρια των SS (Video)

October 05, 2021 617

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπoγδάνου στις εκδηλώσεις μίσους για το Βίτσι παρέα με τη Χρυσή Αυγή. Τα όσα είπε στη Βουλή για το ΚΚΕ τους Τούρκους και τον Χίτη Γρίβα εξόργισαν τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και σε λίγα λεπτά με εντολή του πρωθυπουργού διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Το πρώτο ξέπλυμα του Μπογδάνου στους φασίστες έγινε μέσα από την εκπομπή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τότε είχε αποκαλέσει τον δολοφόνο του Φύσσα τον Ρουπακιά, «ανθρώπινο ράκος» και τη μητέρα του Φύσσα «λυτή». Ήταν Νοέμβριος του 2015.
«Είπαμε για τραμπούκους, η μάνα Φύσσα ξέσπασε, πέταξε το μπουκάλι, ο Ρουπακιάς έχει αρχίσει και -σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο- λογικά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι ράκος, δεν αντιδρά πια, μόνο ο δικηγόρος του αντέδρασε. Από την άλλη μια μάνα -τα είδατε και χθες- είναι λυτή. Και γυρνάει και του λέω δεν θα ησυχάσω αν δεν σε κρεμάσω. Καταλαβαίνετε πως είναι ολίγον κάπως» είχε πει και δεν είχε σεβαστεί μια μητέρα που δολοφόνησαν το παιδί της.
 

Το επόμενο χτύπημα του Μπογδάνου – και δεν θα αναφερθούμε στο «ρεπορτάζ» του Μπογδάνου που συνέδεε τότε το Μαξίμου με τη βομβιστική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμα το οποίο ουδέποτε αποδείχτηκε και για το οποίο απολύθηκε από τον Σκάι, είναι η μουσική υπόκρουση ναζιστικών εμβατηρίων από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

 


Και έσχατο πλην όμως τελευταίο χτύπημα του θιασώτη του Γρίβα και των γιορτών του μίσους ήταν που δημοσιοποίησε κατάλογο με ονόματα μικρών παιδιών που δεν είναι ελληνόπουλα και τα οποία πηγαίνουν σε… παιδικό σταθμό. Για αυτή την επιτυχία του (το να καρφώνει ανήλικα παιδιά) ο Μητσοτάκης του είχε βγάλει κίτρινη κάρτα. Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας και μετά τα όσα ανιστόρητα για άλλη μια φορά είπε, του έβγαλε και κόκκινη.

Άλλωστε, συνήθιζε ο κ. Μπογδάνος να «καρφώνει», όπως την ταυτότητα διαδηλωτή που φερόταν να πήρε μέρος σε επεισόδια με το ΠΑΜΕ εναντίον των ΜΑΤ, το 2019.

 

 

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς τη συνέντευξη που είχε κάνει στην εκπομπή του στον Νίκο Μιχαλολιάκο, μια συνέντευξη που ο Μπογδάνος φάνηκε εντελώς αδιάβαστος ανιστόρητος (δεν γνώριζε καν ότι ο αδερφός του Γλέζου είχε εκτελεστεί από τους ναζί) και άφησε το αφεντικό της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης να αλωνίζει.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.