• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει τον ΠΔΕ Ιονίων Νήσων για την εορταστική εκδήλωση σε μέρα Απεργίας

October 07, 2021 4244

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Για την εορταστική εκδήλωση σε μέρα Απεργίας

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει τον ΠΔΕ Ιονίων Νήσων, ο οποίος σε μέρα πανελλαδικής πανεκπαιδευτικής απεργίας και σε μέρα πανελλαδικής κινητοποίησης των μαθητών καλεί εκπαιδευτικούς και μαθητές να παραστούν σε εκδήλωση για τα 450 Χρόνια από τη ναυμαχία της Ναυπάκτου. Ο ΠΔΕ Ιονίων Νήσων έστειλε το έγγραφο μετά την ανακήρυξη της απεργίας από τις Ομοσπονδίες καλώντας ανοιχτά σε απεργοσπασία.

Οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στη μέση ενός αγώνα, ο οποίος έχει επιφέρει συντριπτικό χτύπημα στο υπουργείο και στην κυβέρνηση. Με ποσοστό πάνω από 90 % (στην Κέρκυρα 94,5%) οι εκπαιδευτικοί γύρισαν την πλάτη στην αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και στο υπουργείο, το οποίο πάνω στον πανικό του, προσέφυγε στα δικαστήρια για να βγάλει παράνομη την απεργία αποχή. Ούτε αυτό πτόησε τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συνεχίζουν να μαζεύουν υπογραφές ενάντια στη διάλυση του δημόσιου σχολείου. Υπουργείο και τοπικοί εντολοδόχοι του, κάνουν ότι μπορούν, προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις και το ηθικό των εκπαιδευτικών, να αποδέχονται ως τελεσίδικες όλες τις αποφάσεις που βγάζουν. Τηλεκπαίδευση στις καταλήψεις, τηλεκπαίδευση λόγω καιρού με email που φτάνουν στις 11 το βράδυ, παρουσία σε εκδηλώσεις σε μέρα Απεργίας.

Καλούμε τον ΠΔΕ Ιονίων Νήσων να αποσύρει το συγκεκριμένο έγγραφο και να οργανώσουν τις εκδηλώσεις για άλλη μέρα ή να πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Θυμίζουμε στους συναδέλφους ότι το δικαίωμα της απεργίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και κανένας δεν μπορεί να μας αναγκάσει να κάνουμε τίποτα σε μέρα πανελλαδικής απεργίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΣΤΙΣ 10:30 π.μ. ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search