• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ο Σύνδεσμος Εργατοτεχνίτων Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Κερκύρας για την Αντιφασιστική Συγκέντρωση στην πλατεία Ανουντσιάτα την Τρίτη 12/10

October 11, 2021 4726

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΥΝΤΣΙΑΤΑ

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική, ναζιστική οργάνωση, οι εγκληματικές φασιστικές – ναζιστικές συμμορίες, προσπαθούν να βγουν από τα λαγούμια τους, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να εξαπολύουν επιθέσεις σε όποιον σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων, σε όποιον διεκδικεί τα δικαιώματά του και μια καλύτερη ζωή. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι γίνονται έτσι το καλύτερο τσιράκι των εργοδοτών και όποιων άλλων τους δίνουν τις εντολές.

Με την κάλυψη της αστυνομίας, του Υπουργείου Παιδείας, ορισμένων διευθυντών σχολείων, έχουν ανενόχλητη δράση και προσπαθούν να μολύνουν τα μυαλά της νεολαίας μας, των παιδιών μας.

Καταδικάζουμε την στάση της κυβέρνησης που πάει να στήσει ένα σκηνικό εξίσωσης των ναζιστικών συμμοριών και των επιθέσεων των παρακρατικών με τους αγώνες των πρωτοπόρων φοιτητών και μαθητών, με τη συνδικαλιστική δράση και πάλη για παιδεία αντάξια των ονείρων τους.

Μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού μπορεί να βάλει τέλος σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και να απομονώσει τους φασίστες. Στέλνουμε μήνυμα ότι ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν περνάνε στον κλάδο μας, στους χώρους δουλειάς, δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες σάπιες ιδέες και πρακτικές. Δεν δείχνουμε καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο αυγό του φιδιού.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση – διαμαρτυρία

την Τρίτη 12 Οκτώβρη στην πλατεία Ανουντσιάτα στις 6:30 μ.μ

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά,
στα σχολεία και τις σχολές!

Έξω από τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search