• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ποια είναι η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού που θέλει να βάλει φυλακή τον Μπογιόπουλο – Δείτε τους κι ακούστε τους (βίντεο)

October 20, 2021 642

 

 
Αύριο εκδικάζεται η κατάπτυστη αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του δημοσιογράφου η Ενωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού
Να σταματήσουν η δίωξη σε βάρος του Ν. Μπογιόπουλου και οι αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις

Πηγαίνουν στο Γράμμο και στο Βίτσι για να υβρίσουν νεκρούς αποκαλώντας τους μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας σαν “κομμουνιστοσυμμορίτες” κι όταν τους καταγγέλλεις για την εμφυλιοπολεμική ρητορική του μίσους απαντούν ότι δεν κάνουν τέτοια πράγματα και ότι λες – εσύ και όχι αυτοί – ψέμματα!

Τους λες ότι ως ΝΠΔΔ είναι διπλά υπόλογοι όταν αποκαλούν την περίοδο 1946-1949 σαν “συμμοριτοπόλεμο”, ότι παραβιάζουν τον νόμο 1863/89 που τονίζει ότι η περίοδος από την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων από την Ελλάδα το 1944 μέχρι το 1949 ορίζεται ως Εμφύλιος πόλεμος, κι αυτοί απαντούν ότι “τηρούν τον νόμο” (!) και ότι τους “συκοφαντείς”! 

Τους λες ότι η παρουσία σε τέτοιες εκδηλώσεις με τους χρυσαυγίτες και τους εκπροσώπους του Κασιδιάρη είναι συμπαράταξη με τον φασισμό, τους το επαναλαμβάνει μέχρι και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στη Βουλή ότι  “η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη, διαχρονικά απαράδεκτη, και η κατάθεση στεφάνου με τη Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη” και αυτοί σου κάνουν αγωγή για “ηθική βλάβη” γιατί είναι “δημοκράτες”…

Δείτε, λοιπόν, ποιοί είναι αυτοί που έκαναν αγωγή στον Νίκο Μπογιόπουλο (εκδικάζεται αύριο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων). Ποιοι ζητούν 70.000 ευρώ για την “αποκατάσταση της τιμής” τους και επιδιώκουν τη φυλάκισή του για έξι μήνες «ως μέσον εκτελέσεως της απόφασης που θα εκδοθεί».  

Σημειώστε: Ο,τι δείτε, με τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Καστοριάς Ηλία Τζωρτζόπουλο να ανοίγει τις εκδηλώσεις της ΕΑΑΣ στο Βίτσι στις 29 Αυγούστου 2021, συνέβη φέτος. Μετά δηλαδή από την αγωγή που κατέθεσαν! Αυτοί είναι που… “συκοφαντούνται”. Παρακολουθήστε: 

ΠΗΓΗ: e-prologos.gr
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search