• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ανησυχία για την πορεία αποκατάστασης των κυττάρων Β και Γ στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου

April 24, 2020 5492

Με την πρόσφατη έκδοση απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου το ΦΟ.Δ.Σ.Α (13-4-2020) σύμφωνα με την οποία το έργο αποκατάστασης των κυττάρων Β και Γ παρατείνεται έως 31-12-2020 εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας και την ανησυχία μας για την περεταίρω πορεία του έργου. Σας ενημερώνουμε δε πως σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις (9μήνες από τον Αύγουστο 2019) το έργο θα έπρεπε να παραδοθεί μέσα στον μήνα που διανύουμε παρόλα αυτά οι εργασίες έχουν πάψει να εκτελούνται από 27-2-2020
Εύλογα λοιπόν δημιουργούνται ερωτήματα τα οποία καλείται ο ΦΟ.Δ.Σ.Α και οφείλει να μας δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις :
α) Ποιος ο λόγος που δεν κατέβηκαν τα πρανή των κυττάρων Β και Γ όπως προβλέπει η εγκεκριμένη ΜΠΕ και αντί αυτού μεταφέρθηκαν τα χύδην απορρίμματα στην συνένωση αυτών ?
β) Ποιος ο λόγος αντικατάστασης των προβλεπόμενων συρματοκυβωτίων από την εγκεκριμένη ΜΠΕ με οπλισμένα τοιχία?
γ) Ποιος ο λόγος επιστροφής από το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων της Περιφέρειας Ιονίων Νισών του φακέλου συμμόρφωσης τελικού σχεδιασμού που υποβάλατε?
δ ) Στην συνέχεια και αφού υποβάλατε τον φάκελο συμμόρφωσης τελικού σχεδιασμού στην αρμόδια Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης γιατί δεν έγινε αποδεκτός και αντί αυτού σας ζητήθηκε να υποβληθεί εν νέου τροποποίηση της ΜΠΕ?
Εύλογα οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το έργο το οποίο υλοποιείτε δεν έχει καμία σχέση με την ΜΠΕ καθώς και την εγκεκριμένη ΑΕΠΟ.
Θεωρούμε πως η αποκατάσταση του ΧΥΤΑ θα έπρεπε να είναι έργο προτεραιότητας και δυστυχώς διαψευστήκαμε.
Απαιτούμε λοιπόν πειστικές απαντήσεις από τον ΦΟ.Δ.Σ.Α και την συνέχιση του έργου σύμφωνα με την εγκεκριμένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search