• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

ΠΟΕΔΗΝ: Ρεκόρ με… 125 ράντζα στην εφημερία στο Αττικόν – Δεν υπήρχε ούτε φορείο! (video)

November 09, 2021 700

Τη δραματική κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Διάδρομοι γεμάτοι ράντζα σε μία εφημερία «κόλαση». Αυτή ήταν η κατάσταση στη χθεσινή εφημερία του «Αττικόν» που έληξε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

«Αναπτύχθηκαν 125 ράντζα.. Πανελλήνιο ρεκόρ. Γέμισαν οι διάδρομοι. Χρησιμοποιήθηκαν και όλα τα φορεία. Δεν είχαν μετά οι τραυματιοφορείς φορεία να μεταφέρουν ασθενείς» καταγγέλλει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

 

«Χθες έγινε της κολάσεως» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ και εξηγεί ότι «προσήλθαν περί τα 800 περιστατικά στην εφημερία και έγιναν περί τις 220 εισαγωγές εκ των οποίων οι 30 ασθενείς με κορωνοϊό. Στη ΜΕΘ κορωνοϊου 23 κλινών οι διασωληνωμένοι αυξήθηκαν σε 20.

 

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Γιαννακός: «τα νοσοκομεία λόγω αυξημένης διασποράς του κορωνοϊού δεσμεύουν συνεχώς κλινικές για νοσηλεία περιστατικών κορωνοϊού.

Έτσι δεν υπάρχουν κλίνες για τη νοσηλεία ασθενών άλλων παθήσεων που αυξάνονται συνεχώς λόγω της άρσης των περιορισμών. Επίσης άλλος σοβαρός λόγος είναι η νοσηρότητα που διαμορφώθηκε δύο χρόνια τώρα από φόβο να επισκεφθούν οι πολίτες υγειονομικές μονάδες και αναστολή υπηρεσιών υγείας λόγω προσαρμογής των νοσοκομείων αντιμετώπισης περιστατικών κορονοϊού.

Επίσης το λουκέτο στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής το 2014 και σε άλλα που αποφόρτιζαν το μεγάλα εφημερεύοντα Νοσοκομεία».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search