• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η Μιράντα Ξαφά ζητά να πληρώνουν τα νοσήλια για κορονοϊό οι ανεμβολίαστοι!

November 18, 2021 761

 

Η Μιράντα Ξαφά ζητά να πληρώνουν τα νοσήλια για κορονοϊό οι ανεμβολίαστοι

Η Μιράντα Ξαφά, γνωστή και ως πρωθιέρεια του νεοφιλελευθερισμού, με ανάρτησή της στο Twitter, αναρωτιέται γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μας κάνει Σιγκαπούρη.

«Η Σιγκαπούρη σταματάει να καλύπτει το κόστος νοσηλείας COVID για τους μη εμβολιασμένους. Εμείς γιατί συνεχίζουμε;», αναρωτιέται η υπέρμαχος της διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης και της περικοπές των συντάξεων σε κάθε ευκαιρία.

Η πρότασή της να πεταχτούν στον Καιάδα οι ανεμβολίαστοι και να επιλεγεί το πιο σκληρό τιμωρητικό μέτρο, διατυπώνεται αλλά όχι ακόμα μεγαλοφώνως και από κυβερνητικά στελέχη που είναι υπέρμαχοι της άσκησης ασφυκτικής πίεσης στους ανεμβολίαστους.

Θυμίζουμε:

Είναι η ίδια που παλιότερα ευθέως τάχθηκε υπέρ της περικοπής των συντάξεων αφήνοντας πάνελ και τηλεθεατές άφωνους με τη σκληρότητα των μέτρων που υποστηρίζει που δεν είναι άλλα από όσα θα φέρει μαζί του -σε περίπτωση ατυχήματος- η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Άλλωστε η κ. Ξαφά ήταν σύμβουλός και του πατέρα του εφαρμόζοντας τις ίδιες πολιτικές που και σήμερα υποστηρίζει.

Είναι η ίδια που πρόσφατα στην «Καθημερινή», πρότεινε στην κυβέρνηση να περικόψει την προσωπική διαφορά από τους συνταξιούχους που είχαν συνταξιοδοτηθεί προ του ν. Κατρούγκαλου. Επειδή έχει και κάποιες κρυφές «σοσιαλιστικές» ευαισθησίες προτείνει την περικοπή της, για να μην υπάρχουν δύο κατηγορίες συνταξιούχων, προ του ν. Κατρούγκαλου και μετά. « Η διατήρησή της (της προσωπικής διαφοράς), γράφει, πλήττει δυσανάλογα τους νέους συνταξιούχους, ενώ το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τον Φεβρουάριο έχασε την ευκαιρία να αποκαταστήσει κάποια ισορροπία μεταξύ γενεών».

Είναι η ίδια που εξέφραζε την πίστη της ότι τα νοσοκομεία πρέπει να γίνουν ιδιωτικά: «Πιστεύω ότι το Υπερταμείο που έχει αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας του Δημοσίου για 99 χρόνια είναι το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί. Εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζονται κρατικά νοσοκομεία. Μπορούν όλα να είναι ιδιωτικά. Είναι ανίκανος επιχειρηματίας το κράτος, δεν πρέπει να διαχειρίζεται τίποτα.»

Είναι η ίδια που διάβασε τις απαντήσεις των θεμάτων στην Κοινωνιολογία και “αντατρίχιασε” στο τουίτερ: 42 αναφορές στον Μάρξ και 2 στον Άνταμ Σμιθ και ανακάλυψε την ξεκάθαρη προσπάθεια να γίνουν οι μαθητές αριστεροί!

Είναι η ίδια που όταν ήταν διευθύντρια του γραφείου του Κων. Μητσοτάκη το χρέος της χώρας διπλασιάστηκε και από 32 δις εκτοξεύτηκε στα 68 δις.

ΠΗΓΗ: e-prologos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search