Print this page

«Άριστη» ξεφτίλα: «Δεν υπάρχει μελέτη που να αποδεικνύει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό»!

November 21, 2021 656

 

Ο «άριστος» των «αρίστων», ο εκλεκτός υπουργός του Μητσοτάκη, ο ΣΕΒαστός κύριος Σκέρτσος δεν ντράπηκε να ξεφτιλιστεί δημοσίως - Προτίμησε να υπερασπιστεί με «άριστο» τρόπο την κυβερνητική πολιτική

O ΣΕΒαστός κύριος Σκέρτσος, ο υπουργός Επικρατείας κι ένας εκλεκτός και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο «άριστος» των «αρίστων» σήμερα δήλωσε το εξής καταπληκτικό:  

«Δεν υπάρχει μελέτη που να αποδεικνύει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό»! (βίντεο παρακάτω)

 

Ο  Σκέρτσος, μιλώντας στο MEGA, ρωτήθηκε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους ενστόλους και απάντησε: 

«Το έχουμε ξεκαθαρίσει, η υποχρεωτικότητα εφαρμόζεται δύσκολα, ειδικά σε ομάδες που αφορούν τον σκληρό πυρήνα του κράτους. Οι ένστολοι, τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις, λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση, αν ένα ποσοστό τεθεί σε αναστολή δεν αναπληρώνονται εύκολα. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε κενά που θα γίνουν σε κρίσιμα σημεία του κράτους».

Τα παραπάνω, βέβαια, δεν ισχύουν – για την κυβέρνηση – για τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας! Προσέξτε πώς το εξήγησε ο «άριστος» των «αρίστων»:

«Τα νοσοκομεία αποτελούν εν δυνάμει εστίες διασποράς του ιού εάν δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα, ενώ οι άλλοι χώροι του δημόσιου τομέα δεν συμβάλουν σε αυτό το μέγεθος στη διασπορά του ιού. Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό, άρα επιβάλλεται όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους να προστατευτούν και να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Τα πάντα είναι συνάρτηση της διασποράς».

 

Ο ΣΕΒαστός κύριος Σκέρτσος είναι ο ίδιος τύπος που πρόσφατα εκτίμησε πως η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας είναι πολυτέλεια. Είχε δηλώσει κυνικά ο εκλεκτός υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Το σύστημα υγείας και προ πανδημίας ζοριζόταν, πιεζόταν τους χειμερινούς μήνες (…) Θα πιεσθεί και φέτος, το γνωρίζουμε, και γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητές του. Έχουμε κάνει τα πάντα για να αυξήσουμε τη δυναμικότητα, έχουμε διπλασιάσει τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, έχουμε προσθέσει 12.000 έκτακτο προσωπικό στο σύστημα υγείας, δεν μπορούμε μέσα σε ένα χρόνο – και δεν υπάρχει και λόγος – να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές σύστημα υγείας, το οποίο μετά την πάροδο της πανδημίας θα εκλείψει ο λόγος να έχουμε πάρα πολλές ΜΕΘ». 

Αλήθεια, κύριε «άριστε» των «αρίστων», δεν ντρέπεστε;

Μέχρι και για μελέτη που να αποδεικνύει πως ο κορωνοϊός (…δεν) κολλάει στους αστυνομικούς φτάσατε να μιλήσετε για να υπερασπιστείτε τις εξαιρέσεις που επιθυμείτε; Στους γιατρούς κολλάει, στους αστυνομικούς… δεν κολλάει;

Τι είπαμε; Ντρέπεστε; Όχι, δεν ντρέπεστε. «Άριστα»! 

 

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Σκέρτσος έκανε και διευκρινιστικές δηλώσεις για να πει περίπου ότι είχε δίκιο! Διαβάστε σχετικό απόσπασμα από ανάρτηση του: 

«Ο πιεστικός τηλεοπτικός χρόνος πολλές φορές οδηγεί σε βιαστικές διατυπώσεις που αδικούν το σκεπτικό πίσω από μια τοποθέτηση. Προφανώς οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν όταν δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας όσο και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας. Σίγουρα όμως δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας. Κανένα δεδομένο από τις καθημερινές ιχνηλατήσεις που πραγματοποιούν με επιστημονική μεθοδολογία επί 20 μήνες οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα».

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.