Print this page

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κερατσίνι για την 8χρονη Όλγα

November 28, 2021 792

 

Αγανάκτηση, οργή και θυμός ήταν τα συναισθήματα όσων βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το εργοστάσιο που σκοτώθηκε η 8χρονη Όλγα

 

Το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν έξω από το εργοστάσιο, στην οδό Δημοκρατίας, κρατώντας πανό που έγραφαν «Δολοφόνοι», θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τον χαμό του 8χρονου κοριτσιού, το οποίο πέθανε αβοήθητο, έχοντας σφηνώσει στην πόρτα του εργοστασίου. Για την συγκέντρωση είχε προηγηθεί κάλεσμα μέσω Facebook

Όπως είναι γνωστό το απόγευμα της 17 Νοέμβρη, ένα 8χρονο κορίτσι συνθλίβεται από την πόρτα του εργοστασίου Μύλοι Αλλατίνη στο Κερατσίνι. Παγιδεύτηκε από τη συρόμενη βαριά εργοστασιακή πόρτα, συνθλίφτηκε η σπονδυλική της στήλη, από το χτύπημα στο θώρακα προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία και η ιατροδικαστική εκτίμηση έκανε λόγο για αργό και βασανιστικό θάνατο.

Και ακόμα χειρότερα: Το κοριτσάκι ήταν επί 2,5 ώρες σφηνωμένο – κάποιες από αυτές ήταν ζωντανό – με υπαλλήλους και περαστικούς να περνούν δίπλα της. Ένας την κλωτσά με το πόδι να δει αν ζει. Ένας οδηγός φορτηγού παρκάρει περνώντας δίπλα της. Ένας άλλος ξανακλείνει την πόρτα που συνθλίβει εκ νέου το παιδικό κορμί.
Παρόλο που το νέο είναι ανατριχιαστικό και υπό κανονικές συνθήκες θα συγκλόνιζε τη χώρα, δεν γίνεται γνωστό παρά μία ολόκληρη εβδομάδα μετά, όταν έρχεται στη δημοσιότητα το βίντεο. Κάπου στα ψιλά μάθαμε ότι συγγενείς της 8χρονης επιτέθηκαν στο εργοστάσιο.

Το 8χρονο κορίτσι που το έλιωσε η πόρτα του εργοστασίου, το παιδάκι που επί ώρα πέθαινε από ασφυξία με σπασμένο θώρακα και σπονδυλική στήλη, ήταν γυφτάκι.

Έτσι δικαιολογούνται όλα. Και η αδιαφορία,  και η έντεχνη επιχείρηση συγκάλυψης που οργανώθηκε.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΛΗΚΕΟΣΑΝ όπως και να το δρά ψεις διαβάγεται το ίδιο 0ou YNATA REDMI NOTE 8 PRO AK-67 28/11/2021 13:32"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "REDMI NOTE 8 PRO AK-67 28/11/2021 13:33"

Μπορεί να είναι εικόνα λουλούδι, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "REDMI NOTE 8 PRO AK-67 28/11/2021 13:33"

ΦΩΤΟ Ακρίτας Καλούσης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.