• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ζαραλίκος: Μπράβοι ανέβηκαν στη σκηνή του θεάτρου και διέκοψαν την παράσταση

December 03, 2021 1130
Σκηνές «απείρου κάλλους» εκτυλίχθηκαν στο θέατρο Καρέζη όταν μπράβοι διέκοψαν την παράσταση επειδή έγινε αναφορά στον Μαρινάκη

Μεγάλο «χτύπημα» λογοκρισίας δέχεται το θέατρο στην Ελλάδα εν έτει 2021.

 

Σύμφωνα με καταγγελία του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, μπράβοι διέκοψαν την παράστασή του «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».

Όπως καταγγέλλει ο κωμικός, σε βίντεο-ντοκουμέντο από την παράσταση φαίνεται η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους να διακόπτουν την παράσταση και να γίνονται διαπληκτισμοί.

 

Όπως αναφέρουν οι καταγγελίες, αιτία της αναστάτωσης ήταν ότι στην παράσταση υπήρχε αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter στις 2:00 τα ξημερώματα:

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

 

 Μάλιστα, ο κωμικός της stand up αφήνει αιχμές κατά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας: «Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».
Σε βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει το όλο περιστατικό, φαίνεται μια ομάδα ανδρών και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη να έχουν ανέβει στη σκηνή του θεάτρου «Καρέζη» όπου παρουσιάζεται η παράσταση του Ζαραλίκου «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά».
Η παράσταση είναι φανερό ότι έχει διακοπεί, ενώ ακούγονται έντονοι διαπληκτισμοί. Από τη μεριά του, ο κωμικός προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας «σταματήστε».
Δύο με τρεις φορές, η Σάσα Σταμάτη ακούγεται να φωνάζει «γιατί δεν λες και για τον Μελισσανίδη τον φίλο σου», με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να της απαντά «δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης».
Τελικά, στο επεισόδιο επενέβησαν και άλλοι θεατές, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν και ανέβηκαν στη σκηνή, ζητώντας από την ομάδα που είχε διακόψει την παράσταση να αποχωρήσει.
Ο Ζαραλίκος ακούγεται και πάλι σε «πυροσβεστικό» ρόλο να λέει: «Εδώ δεν βρίζουμε» και «Θα φύγουν, αφού δεν τους αρέσει». Σε άλλο σημείο, αναφέρει μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Δεν είναι μπράβος, από πού φαίνεται».
Σύμφωνα με καταγγελία στο Twitter από το άτομο που δημοσίευσε το βίντεο, το όλο περιστατικό φέρεται να ξεκίνησε επειδή στην παράσταση αναφέρεται περιπαικτικά το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ζαραλίκος και Σταμάτη τρεντάρουν στο Twitter
Tο επεισόδιο φαίνεται ότι έχει προξενήσει μεγάλη εντύπωση στο Twitter το πρωί της Παρασκευής, με τα hashtags #ζαραλίκος και #Σταμάτη να βρίσκονται στην κορυφή των ελληνικών trends.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search