• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Νίκη του κινήματος των πλειστηριασμών "από τα αποδυτήρια"

December 11, 2021 676
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ "ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ"!!!
Όμορφες στιγμές ζήσαμε σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Μετά την πανηγυρική αθώωσή μου, το Φλεβάρη του 2020, στην πρώτη δίκη που έγινε για τη δράση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, σήμερα τέλειωσε οριστικά μία ακόμη δίωξη κατά μελών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (και εναντίον μου πιο συγκεκριμένα). Και ταυτόχρονα με την επισήμανση της μαζικότατης συμμετοχής του κινήματος αλληλεγγύης στις διώξεις και τις δίκες (τα δικαστήρια φέρναν στο νου Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης του 2016-2017, αφού το "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ" δόνησε και πάλι το δικαστικό μέγαρο), θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε νίκη "στο στρατόπεδο του αντιπάλου", στο νομικό πεδίο, στη βάση των δικών τους νόμων!
Με μια απόλυτα εμπεριστατωμένη ένσταση της συνηγόρου, της δικηγόρου του κινήματος Αρετής Σκουνάκη, επί του κλητηρίου θεσπίσματος και του κατηγορητηρίου, την οποία η εισαγγελέας αναγκάστηκε να αποδεχτεί και να ανακαλέσει την κλήση σε δίκη, μη μπορώντας μάλιστα να την επανεκδώσει καθώς έχει περάσει η 5ετία από το "αδίκημα", κηρύχθηκε η ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ!!!
Η δεύτερη αυτή νίκη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών έχει τεράστια σημασία, αποτελεί παρακαταθήκη, τόσο για τις επόμενες δίκες του κινήματος στη Θεσσαλονίκη κι όλη τη χώρα που μας φόρτωσε η προηγούμενη κυβέρνηση, όσο και για τις μάχες που έχουμε, που οφείλουμε να δώσουμε απέναντι στη νέα προσπάθεια αρπαγής της λαϊκής κατοικίας με το νέο πτωχευτικό κώδικα της σημερινής κυβέρνησης.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ πάντα ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ, πάντα με πίστη ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ!!!
Με ένα μεγάλο κινηματικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και όλες τους/τις συντρόφους/ισσες και συναγωνιστές.τριες για την αλληλεγγύη καθώς και την Αρετή για τη νέα νίκη μας και σ' αυτή τη δεύτερη δίκη, με το βλέμμα ήδη στραμμένο στις επόμενες...
VENCEREMOS!!!
Ηλίας Σμήλιος
ένας εργαζόμενος, δάσκαλος, πατέρας
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search