• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

ΟΛΜΕ – ΔΟΕ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 30/4, για το νομοσχέδιο του ΥΠΑΙΘ

April 28, 2020 453

 

 

ολμε

Από την Ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Απορρίπτουμε το περιεχόμενο του νομοσχεδίου ως απαράδεκτο και αναχρονιστικό, απαιτούμε την απόσυρσή του και καταγγέλλουμε την ίδια την πολιτική επιλογή της κατάθεσής του εν μέσω πανδημίας ως βαθιά αντιδημοκρατική.

Την Πέμπτη 30/4 στη 1μ.μ. οργανώνουμε πανελλαδική διαμαρτυρία, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, καλώντας τα ΜΜΕ για συνέντευξη τύπου και οι ΕΛΜΕ όλης της χώρας την ίδια ώρα καλούνται να διαμαρτυρηθούν σε ΠΔΕ, ΔΔΕ κ.λπ., με κάλεσμα στα τοπικά ΜΜΕ.

Από την Ανακοίνωση της ΔΟΕ

Απέναντι στο αντιεπαιδευτικό νομοσχέδιο που συρρικνώνει το Δημόσιο Σχολείο έχουμε χρέος να αντιδράσουμε και να παλέψουμε με πολύμορφες δράσεις προκειμένου να αποσυρθεί.

 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνέχεια των, μέχρι σήμερα, ενεργειών του προχωρά στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα:

  • Σε συντονισμό με τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες Ο.Λ.Μ.Ε. και Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. για την ανάπτυξη κοινών δράσεων στην κατεύθυνση της μη ψήφισης του νομοσχεδίου.
  • Στήριξη των τοπικών πρωτοβουλιών των Συλλόγων και ΕΛΜΕ, στις 28/4, σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της Πανελλαδικής μέρας δράσης για τους εργαζόμενους με σκοπό την ανάδειξη στις τοπικές κοινωνίες των αντιεκπαιδευτικών στοχεύσεων του νομοσχεδίου. 
  • Πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας – συνέντευξης τύπου στα μέσα ενημέρωσης, των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 30/4/2020 και ώρα 1:00, με συμμετοχή αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΔΟΕ, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής.
  • Επαφή ενημέρωσης με όλα τα πολιτικά κόμματα της Βουλής ώστε να υπάρξει συνολική εναντίωση όλης της αντιπολίτευσης στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.
  • Συνέχιση της συνεργασίας-επικοινωνίας με την πανεπιστημιακή κοινότητα ώστε με επιστημονικά  κείμενα και δράσεις να αναδειχθεί σε όλο του το μέγεθος ο αντιεκπαιδευτικός χαρακτήρας των ρυθμίσεων του νομοσχεδίου.
  • Διαδικτυακή συνέντευξη τύπου όπου θα αποκαλυφθούν σε όλη την κοινωνία οι πραγματικές διαστάσεις των ρυθμίσεων.
  • Αξιοποίηση όλων των μέσων της τεχνολογίας – διαδικτύου για την προβολή των θέσεων μας και την ανάδειξη της αντίθεσής μας στις αποφάσεις του Υ.ΠΑΙ.Θ.
  • Κλιμακώνουμε τη δράση μας, τις επόμενες μέρες, λαμβάνοντας υπόψη και την πορεία άρσης των μέτρων περιορισμού, με πραγματοποίηση δυναμικών κινητοποιήσεων σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο που θα αποτυπώνουν το μέγεθος της αντίδρασης των εκπαιδευτικών στις μονομερείς αντιδημοκρατικές και αντιεκπαιδευτικές αποφάσεις του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο να μην κατατεθεί!!!

Τώρα είναι ώρα εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές να οργανώσουν την πάλη ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search