• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Νέα αθλιότητα Μπαλάσκα – «Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν»

December 28, 2021 836

 

Ο γαλάζιος συνδικαλιστής «τερματίζει» το φαινόμενο του «victim blaming», σχολιάζοντας την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου τον οποίο χαρακτηρίζει «άρρωστο»

Με μία οπισθοδρομική δήλωση ότι «οι γυναίκες είναι αυτές που πρέπει να προσέχουν» ώστε να μην πέσουν θύματα ή να μην χρειαστεί να προβούν σε καταγγελίες, σχολίασε ο Σταύρος Μπαλάσκας την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., γνωστός για τις συμβουλές προς γυναικοκτόνους, ουσιαστικά «βγάζει λάδι» τον παρουσιαστή που κατηγορείται ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφων του σε πορνογραφικό site χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Επιχείρησε να «ξεπλύνει» τον κατηγορούμενο για τα κακουργήματα, ψυχιατρικοποιώντας την εγκληματική συμπεριφορά του.

Ισχυρίστηκε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «είχε ένα προσωπικό πρόβλημα» και δήλωσε προκλητικά ότι «Δεν μπορεί ξαφνικά να βγαίνουν νέες καταγγελίες και νέες καταγγελίες», κατηγορώντας για μια ακόμα φορά τα θύματα..

Έτσι προκλητικά ό συνδικαλιστής της της ΕΛ.ΑΣ συμπέρανε ότι οι γυναίκες είναι αυτές που θα πρέπει να προσέχουν. «Θα πρέπει να είναι γενικά όλες οι γυναίκες προσεκτικές από εδώ και πέρα και αρνητικές θα πω εγώ, όχι στο συναινετικό σεξ, στη συναινετική καταγραφή». Και συνέχισε, μεταφέροντας -ουσιαστικά- την ευθύνη της εγκληματικής πράξης στις γυναίκες: «η κάθε καταγραφή είναι σήμερα με ένα άτομο και σήμερα όλα πάνε καλά, κανείς δε γνωρίζει το αύριο. Οι συναινετικές καταγραφές είναι πάρα πολύ επικίνδυνες».

ΠΗΓΗ: e-prologos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search