• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Σε πολιορκία τα νοσοκομεία: Η ημερήσια μεταβολή στις νέες εισαγωγές ασθενών Covid-19 αυξήθηκε κατά 41.81%!

January 05, 2022 35


Η κυβέρνηση αρνείται ακόμα και τώρα να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα Υγείας

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ


Τελειώνει με τον πιο επικίνδυνο τρόπο το κυβερνητικό αφήγημα, που περνάει και μέσα από ορισμένα ΜΜΕ, ότι τα νοσοκομεία της χώρας, αυτή την περίοδο, πιέζονται μεν αλλά όχι και τόσο! Τα νοσοκομεία βρίσκονται σε πολιορκία, έχοντας ως άμυνα μόνο τον πραγματικό ηρωισμό και την ανθρωπιά των υγειονομικών, διότι η κυβέρνηση επιμένει να μην ενισχύσει το δημόσιο σύστημα Υγείας.

Ιδού τα αποκαλυπτικά στοιχεία από τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 628 και οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 641, με ημερήσια μεταβολή +41.81%!


Στα υπόλοιπα σχετικά στοιχεία σημειώνεται πως ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 462 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 79.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 532 (84.71%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 96 (15.29%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Για να αντιληφθούμε τι συμβαίνει στα υπόλοιπα νοσοκομεία φτάνει να έχουμε την εικόνα από τον Ευαγγελισμό, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας: Υπάρχουν τμήματα στα οποία 2 νοσηλευτές καλύπτουν 70 ασθενείς και η αναλογία νοσηλευτών – διασωληνωμένων ασθενών είναι 1 προς 4 ενώ έπρεπε να είναι 1 προς 1!

Αντιλαμβάνεστε την τραγωδία κύριοι «άριστοι» της κυβερνήσεως; Δεν πάει άλλο, η εγκληματική σας πολιτική δεν γίνεται να συνεχιστεί. Η κραυγή αγωνίας έρχεται πάλι από τον «Ευαγγελισμό»: «Είναι λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη και παλεύουμε χωρίς πυρομαχικά – Ζητάμε βοήθεια»

Ενισχύστε ΤΩΡΑ το δημόσιο σύστημα Υγείας με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών και υλικοτεχνική υποδομή, αντί να «χρυσώνετε» τους κλινικάρχες. Επιτάξτε ΤΩΡΑ (χωρίς κέρδος) την ιδιωτική Υγεία.


Ας δυσαρεστηθούν οι Σκέρτσοι που θεωρούν η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας είναι πολυτέλεια. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Κι εσείς έχετε την ευθύνη.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search