• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει τον Λ. Ρουμπάτη για προσπάθειες διάλυσης του Νοσοκομείου εξυπηρετώντας ιδιωτικά συμφέροντα

January 17, 2022 4066

 

Η Κεντρική Επιτροπή και οι Οργανώσεις Βάσεων Κεντρικής και Βόρειας Κέρκυρας του ΜέΡΑ25 εξέδωσαν καταγγελία κατά του διοικητή του Νοσοκομείου του νησιού. Επισημαίνουν μεταξύ άλλων: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον εκπρόσωπο της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ- Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για τις προσπάθειες του να διαλύσει ότι έχει απομείνει από το νοσοκομείο της Κέρκυρας μετά την επέλαση των μνημονίων και των ‘αρίστων’ της κυβέρνησης, οδηγώντας την υγεία στους κάθε λογής κλινικάρχες και ιδιωτικά συμφέροντα,"
Η ανακοίνωση

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, εκτός από το να ζωγραφίζει προσωπογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ταυτόχρονα «πορεύεται το δρόμο σύγκρουσης, της απαξίας, των προσβολών και της τιμωρίας εις βάρος του προσωπικού του νοσοκομείου, επιδιδόμενος σε ένα πρωτοφανές γαϊτανάκι διώξεων με στοιχεία προσωπικής και κομματικής εμπάθειας», όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Ο κατάλογος των ‘δράσεων΄ του ατελείωτος. Σταχυολογούμε: Χρηματικά πρόστιμα σε γιατρούς εγνωσμένου κύρους και μάγειρες, εξαναγκασμό σε παραίτηση γιατρών και του πρώην διοικητή του νοσοκομείου, απόλυση (μη ανανέωση της σύμβασης) του μοναδικού θωρακοχειρουργού του νησιού (των 110.000 κατοίκων) κ.ο.κ. Η τελευταία του επέλαση εναντίον των εργαζομένων και ιδιαίτερα των εκπροσώπων τους, είναι ο καταλογισμός, σε δύο εργαζόμενους, αποζημίωσης 10.000 ευρώ και στέρηση μισθού πέντε ημερών, για βλάβη ιατρικού μηχανήματος, το οποίο χειρίζονταν κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους. Ας ληφθεί υπόψη ότι η μία εργαζόμενη, είναι η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον εκπρόσωπο της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ- Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για τις προσπάθειες του να διαλύσει ότι έχει απομείνει από το νοσοκομείο της Κέρκυρας μετά την επέλαση των μνημονίων και των ‘αρίστων’ της κυβέρνησης, οδηγώντας την υγεία στους κάθε λογής κλινικάρχες και ιδιωτικά συμφέροντα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να κάμψει το ηθικό γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και εργαζομένων, ώστε να μην υπάρχει αντίσταση στα σχέδια του. Οργανώσεις Βάσεις Κεντρικής και Βόρειας Κέρκυρας ΜέΡΑ25 Κεντρική Επιτροπή ΜέΡΑ25.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search