• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αχ κ. Τσιμτσιλή μου μην πέφτετε από τα σύννεφα που και οι βιαστές είναι εμφανίσιμοι

January 18, 2022 692
Κατά την παρουσιάστρια, οι όμορφοι και νέοι δεν έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια γυναίκα για να κάνουν σεξ μαζί της.

Και εκεί που λες πως δεν υπάρχει πιο κάτω ακούς την δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και ντρέπεσαι για λογαριασμό της... 

Πως το είπε ο Χρήστος Δάντης: «Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά «τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι», «πληρωνόταν», «ας πρόσεχε» κλπ.. Κάτω από όποιες συνθήκες ήταν εκεί το κορίτσι, πληρωνόταν δεν πληρωνόταν ή ξεγελάστηκε από τον πλούτο και το lifestyle, κανένας δεν έχει δικαίωμα να το ναρκώσει και να το πηδήξει με το ζόρι. Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά. Ντρέπομαι!»

 

Κάπως έτσι για τον τρόπο με τον οποίο διάφοροι και διάφορες παρουσιαστές και παρουσιάστριες, δημοσιογράφοι και δημοσιολογούντες τοποθετούνται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με καταγγελίες φαίνεται να δρα ένα ολόκληρο κύκλωμα βιαστώn.

Να για παράδειγμα η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή  που σήμερα έβγαλε το συμπέρασμα ότι κανονικά αυτά τα δύο -τρία παιδιά που εμπλέκονται στον βιασμό επειδή είναι ωραία και νέα, «δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της».

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Δύο- τρία ωραία νέα παιδιά που να σου πω και κάτι; δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά – Αν ισχύουν όλα αυτά γιατί δεν τα προσυπογράφω, δεν τα ξέρω, περιμένουμε τη δικαστική και την αστυνομική έρευνα- που δεν θα έπρεπε να έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της».

Φαίνεται την χάλασε την παρουσιάστρια που οι κατηγορούμενοι μπορεί να μην είναι άσχημοι, φτωχοί και αλλοδαποί αλλά ευπαρουσίαστοι, ευκατάστατοι και άτομα της "υψηλής κοινωνίας". Προφανώς σύμφωνα με τη δική της κοσμοθεωρία οι πλούσιοι μπορούν να έχουν όποια γυναίκα θέλουν σε αντίθεση με τους φτωχούς και τους άσχημους που συνήθως βιάζουν, γιατί δεν τους «κάθεται» καμία. 

 

Εάν είσαι όμορφος και πλούσιος δεν είσαι βιαστής, απλά ξέρεις να παίρνεις αυτό που θέλεις. Τα εξηγώ καλά κυρά Σταματίνα μου;

Είναι σίγουρο ότι στη συνέχεια θα ακούσουμε κι άλλες διατυπώσεις, "τύπου Τσιμτσιλή", ακριβώς επειδή η συντήρηση παραμένει βαθιά ριζωμένη στον κοινωνικό ιστό μας.

Οι ηλεκτρονικές μας γκουβερνάντες παίζουν ριάλιτι βασισμένα στην κακοποίηση, τη σεξουαλική υποταγή και τζογάρουν σε αυτά τα ρέστα τους. Πατριαρχία και ματσίλα, από αυτά σιτίζονται. Και όταν σκάει υπόθεση γυναικοκτονίας ή σωματικής βίας από κάποιον σύζυγο ή εραστή, τότε μέσα από την κλειδαρότρυπα που έχουν κατασκευάσει  σχολιάζουν επικριτικά την κοντή φούστα, το βάψιμο ή το προκλητικό βλέμμα. Με λίγα λόγια με αυτόν  τον τρόπο τιμούν την "παγκόσμια ημέρα της καριόλας που τα ήθελε ο κώλος της"

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search