• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Διανομείς: «Να απαγορευτεί άμεσα η διανομή με μηχανάκι με κρύο και παγετό»

January 22, 2022 607

 

Να απαγορευτεί άμεσα η διανομή με μηχανάκι σε συνθήκες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και με παγετό, απαιτούν σωματεία διανομέων και εργαζομένων επισιτισμού, με υπομνήματα και με ανακοινώσεις τους.

Συγκεκριμένα, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής και το Σωματείο Διανομέων – delivery Ν. Χανίων «Ιωσήφ Σαριδάκης», με υπομνήματά τους, απαιτούν:

Άμεσα με νέα οδηγία αντίστοιχη της προηγούμενης, το υπουργείο να απαγορεύσει στους εργοδότες να απασχολήσουν διανομείς με μηχανάκι σε ακραίες καιρικές συνθήκες χωρίς απώλεια του ημερομίσθιου ή αντικατάσταση ημερών τακτικής αδείας.


Άμεσα να διενεργηθούν έλεγχοι με ευθύνη του υπουργείου και του ΣΕΠΕ, σχετικά με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων υγείας και ασφάλειας.


Ένταξη των διανομέων, μαγείρων, καμαριέρων στα ΒΑΕ με επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, επαναφορά σερβιτόρων στα Βαρέα.


Διασφάλιση όλων των απαραίτητων μέτρων ατομικής προστασίας.


Επίσης, σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων EFOOD Αττικής, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι, «απαιτούμε από το Υπ. Εργασίας και την Εταιρεία την προστασία της ζωής μας με την παύση υπηρεσιών διανομής σε ακραίες καιρικές συνθήκες και επιβολή συρρίκνωσης των γεωγραφικών ζωνών. Απαιτούμε τη διενέργεια ελέγχων του ΣΕΠΕ σχετικά με την τήρηση μέτρων υγιεινής και ασφάλειας».

«Απαιτούμε εδώ και τώρα να διασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειάς μας! Να μην βγει κανένα δρομολόγιο τις μέρες με παγετό!» απαιτεί με υπόμνημά του προς τα υπουργεία Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής (ΣΕΤΤΑ).

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search