• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ανοσμία Της Νίνας Γεωργιάδου

January 22, 2022 80
ΑΝΟΣΜΙΑ
 
Της Νίνας Γεωργιάδου
 
Αθεράπευτο κατάλοιπο της κοινωνικής long covid; Αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι κατωχυρωμένοι με το ακαταδίωκτο «ειδικοί». Πάει ωστόσο παρέα με την ανομία, με απόσταση ένα σίγμα.
Η «ελίτ» της χώρας αδειάζει τους βόθρους της πάνω μας, παντού ζέχνει σκατίλα κι εμείς, με ταπωμένες τις μύτες από την παρατεταμένη μασκοφορία, με long αθεράπευτη ανοσμία.
Η ζέουσα «ελίτ» και οι ανοσμικοί υπήκοοι.
• Πρυτανείες, η καντηλανάφτισσα υπουργός παιδιάς και ο πρωθυπουργεύων εν πλήρη και εκ των προτέρων επιγνώσει των Δράκων, των Λιγνάδηδων και λοιπών αγοραστών φτηνής παιδικής σάρκας, των εκβιασμών και της τοκογλυφίας. Ο Δράκος επιβραβεύεται με επιπλέον αντιμισθίες ως πρόεδρος του ΠΡΟΠΟ και μέλος του επιτροπάτου του Πράσινου Ταμείου. Εκτεταμένη η των νοικοκυραίων ανοσμία.
• Τα Πετσωμένα ΜΜΕ προβάλλουν με αποτροπιασμό τον ξυλοδαρμό και συνεχίζουν τις νεκρολογίες. Και ωστόσο ανοσμία.
• Ο Καπραβέλος δηλώνει πως χάθηκαν χιλιάδες ζωές λόγω ΜΕΘ δίχως εντατικολόγους. Χιλιάδες δηλαδή προκαθορισμένοι φόνοι. Και πάλι ανοσμία.
• Ο Θ. Γιάνναρος που αποκαλούσε τους πρόσφυγες «πιθήκους», ως διορισμένος γαλάζιος διευθυντής του νοσοκομείου Ελπίς, νοσηλεύει στη σουίτα του εν λόγω θεραπευτηρίου, τον αδερφό του Αδώνιδος, κάτοικο Κηφισιάς, με χαρτί απορίας. Επικρατεί ανοσμία
• Ο Κούλης διορίζει την κόρη του στην Αμερικάνικη πολυεθνικη CVC Capital Partners, που έχει εξαγοράσει το 10% της ΔΕΗ, τα νοσοκομεία Υγεία, Μητέρα, Λητώ, Metropolitan, Ιασώ και Creta Interclinic, τις μαρίνες Ζέας, Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας και κάμποσες αλυσίδες τροφίμων. Και ωστόσο ανοσμία.
• 24 οργανώσεις δημοσιογράφων, ανάμεσά τους η Vouliwatch, η Reporters United καταγγέλλουν πως η κυβέρνηση της μπανανίας δεν έχει ακόμη αποδεχτεί την οδηγία 2019/1937 της Ε.Ε. που αφορά στην προστασία μαρτύρων, που έχουν καταγγείλει δημόσιες παρανομίες. Κι έτσι οι μάρτυρες μένουν εκτεθειμένοι στην κυβερνώσα μαφία. Και πάλι ανοσμία.
• Όμως 7 χρόνια νωρίτερα από την προκαθορισμένη για το 2029 προθεσμία, η κυβερνώσα μαφία εντάχθηκε στην ενωσιακή οδηγία για κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων. Έτσι ο τωρινός εκκαθαριστικός της ΔΕΗ, σε σύνολο 319 ευρώ, τα 277 τα χρεώνει ως «ρήτρα αναπροσαρμογής» για ρεύμα που αγοράστηκε από τις λιγνιτικές μονάδες της Βουλγαρίας και το πέτσωμα των γαλάζιων golden boys. Εννοείται ανοσμία.
Μια καθωσπρέπει μπανανία. Ακροδεξιό γκουβέρνο, συμμορφωμένη έως αλαλίας αντιπολίτευση, οι πολλοί νεκροί στα αζήτητα, οι ανοσμικοί υπήκοοι σε διχασμούς για ένα πουκάμισο αδειανό, για ένα εμβόλιο, μαφία και αστυνομία συγκοινωνούντα δοχεία, ναρκέμποροι και δολοφόνοι δημοσιογράφων στο απυρόβλητο και παιδεραστές στα πούπουλα.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search