Print this page

Γενική αργία, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την Τρίτη 25 Γενάρη και κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση

January 24, 2022 824

Το μπάχαλο του επιτελικού κράτους και η σημερινή ταλαιπωρία και οι κίνδυνοι που αντιμετώπισαν χιλιάδες άνθρωποι φέρνουν γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

 

Γενική αργία κηρύσσει η κυβέρνηση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα», που πλήττει από το πρωί της Δευτέρας ολόκληρη τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κηρυχθεί ημέρα γενικής αργίας η Τρίτη, προκειμένου να μην προκληθούν σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία. «Όποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα από την εξέλιξη της κακοκαιρίας θα αξιολογηθεί από την πολιτική προστασία και η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε, ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


Σε έκτακτη ενημέρωση από τον Υπουργό κο Χρήστο Στυλιανίδη τονίστηκε πως αυτή την στιγμή πραγματοποιείται μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού των πολιτών από την Αττική Οδού από τον στρατό, την πυροσβεστική και την αστυνομία.

 

Αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση
Για αύριο Τρίτη κηρύσσεται αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε Αττική, Εύβοια, Κρήτη, Κυκλάδες, Βοιωτία - Παράλληλα σημειώνεται ότι αύριο σε αυτές τις περιοχές δεν θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες.

Σε αυτές τις περιοχές δεν θα πραγματοποιήσουν τα σχολεία τηλεκπαίδευση σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού.
"Αποφύγετε κάθε μετακίνηση, η νύχτα θα είναι δύσκολη. Η πολιτεία ζητά συγγνώμη για τις ανεπάρκειες" σημείωσε ο Υπουργός

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.