• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ο "ευγενικός" κύριος υπουργός και οι δεσμεύσεις του απέναντι στον αξιότιμο κ. Φουρθιώτη

January 25, 2022 94

Λογικό είναι στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας", τέτοια "άριστα" στελέχη όπως ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης να κοσμούν την κυβέρνηση του "επιτελικού κράτους".  

 

Οπως μας είπε και η επίσης η "άριστη" υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, το κυβερνητικό στέλεχος, δίνει αναφορά, που μπορεί να χαρακτηριστεί και απολογία, σε πολίτες όπως ο κύριος Μένιος Φουρκιώτης συμβαίνει γιατί είναι "ευγενικός" άνθρωπος.

Και όποιος δεν καταλαβαίνει πώς ένας υπουργός, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα θεωρείται το πρόσωπο εξ' απορρήτων του πρωθυπουργού, μετά αυτές τις αποκαλύψεις που τον παρουσιάζουν ανακόλουθο με τις προηγούμενες δηλώσεις του, εξακολουθεί να παραμένει στην θέση του, είναι κολλημένος σε αριστερά ιδεολογήματα.

Δηλαδή, υπάρχει κάτι που δεν βλέπετε φυσιολογικό; Τι το παράλογο που ο "ευγενικός" υπουργός ενημερώνει έναν πολίτη για τις δεσμεύσεις που του έχουν δώσει άλλοι υπουργοί της κυβέρνησής του ότι θα προχωρήσουν μια νομοθετική διαδικασία όπως αυτός την επιθυμεί; 

Σε μια αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία αυτό είναι αυτονόητο. Και είναι έωλο το επιχείρημα ότι δεν γνωρίζεται να έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κανέναν από το περιβάλλον σας. Εσείς είστε απλοί πολίτες για να μην πούμε αναρχοκομμουνιστές, αφού επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν έχετε τις δραστηριότητες και το βιογραφικό του αξιότιμου κύριου Φουρθιώτη για να απαιτείτε ανάλογη αντιμετώπιση. Τόμπολα ?

ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search