• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Γέμισαν νεκρούς τα νοσοκομεία – Δεν τους παραλαμβάνουν τα γραφεία τελετών

January 26, 2022 745

 

Σε μία συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.


Ο κ. Γιαννάκος υποστήριξε ότι τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει νεκρούς, καθώς δεν τα γραφεία τελετών δεν τους παραλαμβάνουν λόγω χιονιά. Πλέον, δεν υπάρχει χώρος ούτε στα νεκροτομεία.

«Αυτό και αν είναι ασύλληπτο. Λόγω της κακοκαιρίας τα γραφεία τελετών δεν παραλαμβάνουν τους νεκρούς από τα νοσοκομεία. Και είναι πολλοί λόγω κορωνοϊού. Δεν χωράνε οι νεκροθάλαμοι των νοσοκομείων.Το ΘΡΙΑΣΙΟ είχε το πρωί 17 νεκρούς, το ΑΤΤΙΚΟ 21 εκ των οποίων οι 6 εκτός των αναμονών, η ΝΙΚΑΙΑ 8 κ.λ.π. Δεν χωράνε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έκανε λόγο για δεκάδες διασωληνωμένους με κορωνοϊό εκτος ΜΕΘ. «Θα πρέπει να μας πουν από το επιτελικό κράτος πόσες διακομιδές διασωληνωμένων ασθενών έκανε το ΕΚΑΒ προς τα νοσοκομεία που διέθεταν άδειες κλίνες ΜΕΘ το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη με τον χαμό που γινόταν στους δρόμους και τα νοσοκομεία λόγω χιονιού».

«Σήμερα το Γεννηματάς έχει 9 διασωληνωμένους ασθενείς με κορωνοϊό στις κλινικές σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ, το “Γενικό Κρατικό” στη Νίκαια έχει 6, το “Αμαλία Φλέμινγκ” έχει 4 όπως και ο “Ευαγγελισμός” και το “Θριάσιο” ενώ το “Σισμανόγλειο” 2 και το “Τζάνειο” έναν. Όλοι βρίσκονται σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ», σημειώνει ο κ. Γιαννάκος και προσθέτει ότι «το ΚΑΤ π.χ. έχει 44 κλίνες ΜΕΘ κορωνοϊού. Πόσες διακομιδές κατέστησαν δυνατές να γίνουν σε άδεια κρεβάτια το διήμερο;».

«Για παράδειγμα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Μποτίνος, εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ και σε κοινό θάλαμο του νοσοκομείου της Νίκαιας», αναφέρει ακόμη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Χαλασμένη γεννήτρια στο Παίδων Πεντέλης
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μοιάζει με… χιονοδρομικό κέντρο και πως χάλασε η μοναδική γεννήτρια που διαθέτει.

«Στο χιονοδρομικό κέντρο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης χάλασε η μοναδική γεννήτρια που διαθέτουν. Οι διακοπές ρεύματος πολλές. Νοσηλεύονται παιδάκια και φυλάσσονται εμβόλια στα ψυγεία. Επιτακτική ανάγκη να φτιάξει. Δεν είναι κακό να διαθέτουν και μια δεύτερη γεννήτρια».

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search