Print this page

Σχέδιο εθνικής αποκαταστάσεως - Αχάριστος λαός...

January 29, 2022 546

Σχέδιο εθνικής αποκαταστάσεως

Αχάριστος λαός...

Απογοητεύσατε τον Ηγεμόνα εκ Δυτικής Λιβύης. Σας κλείνουμε μέσα επτά μήνες, βγαίνετε έξω, διαδηλώνετε. Σας βγάζουμε έξω, πάτε και συνωστίζεστε στην αρκτική οδό και δυσφημείτε τον κρατικό μηχανισμό. Δεν είστε ώριμοι για ελευθερίες. Σας λείπει η αυτοπειθαρχία των ζωικών ορμών και το πολιτειακόν ήθος. Μια χούντα σας χρειάζεται.

Δεν φτάνει που δεν στείλαμε και τα ΜΑΤ να σας δείρουν.

Πρόταση: να απαγχονιστούν 5000, για να λείψουν τα κακά παραδείγματα και να σωθεί το έθνος.

Κι όλο ζητάτε! Ακρίβεια, λέτε. Ας φάτε από τα έτοιμα, κι αν δεν έχετε, φάτε τις σάρκες σας. Τόσους παχύσαρκους

έχει το έθνος. Πάτε και αρρωσταίνετε,φρακάρει το ΕΣΥ, είπαμε δεν θέλουμε ακριβό ΕΣΥ, μόνο ακριβό εγώ. Δεν έχετε ανατροφή και ευγένεια κι όλο απαιτείτε: γιατρούς, νοσηλευτές, δασκάλους.

Δεν περισσεύει τίποτα, καπιταλισμό έχουμε, τα δώσαμε στους επιχειρηματίες. Και από δω και πέρα καταργούνται όλες

οι αργίες πλην μιας, του Αγίου Φρίντμαν, να δούμε πότε είχε γενέθλια ο άνθρωπος.

Ας μην μιλήσω για εκπαιδευτικούς καλύτερα. Οι αναπληρώτριες ζητούν άδειες λοχείας. Εγώ ξέρω πως τον Κολοκοτρώνη τον γέννησε η μάνα του κάτω από ένα δέντρο και την κυνηγούσαν και οι Τούρκοι. Πηγαίνετε να διαβάσετε λίγη ιστορία, άσχετοι. Όσο για τις μόνιμες είναι όλες άνω των ήντα και στέρφες, οπότε ό,τι δώσαμε δώσαμε. Και μετά το τέλος του ωραρίου, σε λιμούς, σεισμούς και καταποντισμούς θα κάνετε τηλεκπαίδευση. Κι αν δεν έχετε ρεύμα να αγοράσετε γεννήτριες, κι αν δεν έχετε λάπτοπ να πάτε σπίτι σας, που λέει και το liberal. Πού πας, έρμε αναπληρωτή, χωρίς λάπτοπ στη νύχτα, στη βροχή, κατά το δημώδες άσμα. Και όλο το εικοσιτετράωρο να σηκώνετε το τηλέφωνο. Μπορεί να είναι ο Γενικός Γραμματέας, για να σας υπενθυμίσει τα καθήκοντά σας ,τέτοιοι ακαμάτηδες που είστε.

Κι αυτό τον άμοιρο ναό της Απτέρου πλέον Νίκης πολύ τον λοιδορείτε. Συμπληρώστε επιτέλους δείκτες, αξιολογηθείτε, πληρώστε εν ανάγκη τους μαθητές, για να σας αξιολογήσουν θετικά και μην το πείτε, όπως πλήρωσε κι η υπουργός τη Cisco, από τα δικά μας βέβαια, λεπτομέρειες. Ανεπίδεκτοι μαθήσεως! Πέντε καναλάρχες δεν μπορείτε να βρείτε να κάνουν το άσπρο μαύρο; Άχρηστοι!

Με αυτά και με αυτά αναγκάζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει πρόταση μομφής, συσκέπτεται και το ΚΙΝΑΛ και θα φορτωθεί κανένα κορωνομνημόνιο η σοσιαλδημοκρατία. Θα πληγωθεί και πάλι

ο μικρός Αλέξης και θα βγάλει έρπητα ζωστήρα.

Ενώ εμείς χτυπάμε, μας αρέσει και το δείχνουμε. Γκρινιάζετε και για την πανδημία. Θα πεθάνουν κάποιες χιλιάδες

ακόμη να μην σας ξανακόψουμε τις συντάξεις. Το κάνουμε μετά τις εκλογές. Μήπως όσοι κατά τύχη ζουν

ήρθαν ποτέ να μας ευχαριστήσουν που τους κυβερνάμε αγόγγυστα κοντά 3 χρόνια;

Κι οι άρρωστοι στην Σωτηρία γιατί πρέπει εν μέσω θεομηνίας να τρώνε κάθε μέρα; Άδικο είχε κι η Αντουανέτα,

ας φάνε παντεσπάνι. Εμείς κλείνουμε deal, σας ξεπουλάμε κοψοχρονιά, φέρνουμε επενδύσεις, θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό 10 φορές κάτω από τον πληθωρισμό και να μας ευγνωμονείτε κι από πάνω. Οι αγορές αυτορρυθμίζονται και αν δεν το κάνουν, πρόβλημά σας. Δεν είμαστε όλοι ίσοι. Δεν σας το εξηγούμε κάθε μέρα; 2,3 δυναστείες πρέπει να κυβερνούν αυτή τη χώρα.

Οι Γάλλοι δηλαδή που απαγχόνισαν τον Λουδοβίκο τι κατάλαβαν; Ο Μακρόν τους κυβερνάει και πάλι οι ξυπόλητοι των κίτρινων γιλέκων στους δρόμους είναι. Οι Ρώσοι πάλι καθαρίσανε τους Ρομανόφ και πάλι τσάρο έχουν. Πάρτε το απόφαση. Το σύστημα είναι ανίκητο.

Σοβαρευτείτε, καθίστε σπίτια σας, βλέπετε Σκάι και μην απασχολείτε άλλο τον Ηγέτη με την τραυματική παιδική ηλικία, καθότι ήταν και ο νεότερος πολιτικός κρατούμενος. Αυτός έφα. Δεν θέλω ου, όπως έλεγε και ο εκλεκτός γόνος

του ιδρυτή των ταγμάτων ασφαλείας...

Να μην ξεχνάμε και την Μακρόνησο, τόσοι πέρασαν από εκεί, ούτε ένας δεν σωφρονίστηκε;

Έτσι όπως πάτε θα μείνετε χωρίς κυβέρνηση και αλίμονο σας.

Μαρία Τσαφαρά, φιλόλογος στο 16ο γυμνάσιο, μέλος ΔΣ Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας (Περιστέρι)

και για την αντιγραφή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.