• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η κυβέρνηση των "αρίστων" στο έλεος του πρώην ατζέντη της Τζούλιας

January 31, 2022 641

 

Το ερώτημα που έθεσε προς την κυβέρνηση από το βήμα της βουλής ο Π. Πολάκης: "Από που σας κρατάει ο Φουρθιώτης και  συναγελάζεσται με τον υπόκοσμο κα τον υπόδικο;", δεν είναι κάτι που μπορείς να το προσπεράσεις.
Μάλιστα το ίδιο ερώτημα, με διαφορετική διατύπωση και με μεγαλύτερη ένταση αναμένεται σήμερα να θέσει προς τον πρωθυπουργό και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, στην βουλή.

Φυσικά αυτό το ερώτημα δεν είναι καινούργιο και έχει προκύψει εδώ και αρκετό καιρό. Οι φήμες δε που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία και οι οποίες παρουσιάζονται σαν απάντηση σ' αυτή την απορία, είναι απίστευτες.

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να "σηκώσει" τόσο ψηλά το θέμα είναι κι αυτό ένα δείγμα παρακμής της αστικής πολιτικής ζωής. Οχι φυσικά ότι είναι ασήμαντο το όλο θέμα. Η βάση στην οποία τίθεται για να εξυπηρετηθούν μικροκομματικές σκοπιμότητες είναι προβληματική. Η ουσία είναι ότι και σ' αυτή την περίπτωση βλέπουμε πόσο σάπιο διεφθαρμένο είναι το πολιτικό σύστημα. 

"Τέσσερα κορυφαία και εμβληματικά στελέχη του Κυρ. Μητσοτάκη βρίσκονταν με έναν τρόπο στις υπηρεσίες του Φουρθιώτη", γράφει σήμερα σε ένα σχετικό πολισέλιδο δημοσίευμα το Documento. Και εδώ αναρωτιέται και ο πιο άσχετος:  Αν ένα σούργελο σαν τον πρώην μάνατζερ της Τζούλιας, μπορεί να κάνει υπηρετικό του προσωπικό πρωτοκλασάτους υπουργούς, τότε οι πλουτοκράτες -εκτός απ' αυτά που μάθαμε από τον διάλογο του εφοπλιστή  Λασκαρίδη με τον υπουργό Πλακιωτάκηπώς αντιμετωπίζουν τα κυβερνητικά στελέχη; (Απαγορεύονται σεξιστικές υποθέσεις ?).

Πέρα απ' την πλάκα τώρα. Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό δημοσίευμα που έχει σήμερα το Documento με τίτλο "Ντελίβερι του Φουρθιώτη η κυβέρνηση" και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΠΗΓΗ: Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search