• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ο Πέτρος Δούκας ξαναχτυπά : «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με!»

February 12, 2022 878

 

 

Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας τελικά συνηθίζει να κάνει απαράδεκτες δηλώσεις, καθώς όπως φαίνεται αυτό δεν περιορίζεται στο περιστατικό με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό και τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων το 2007. Αυτό προκύπτει και από βίντεο από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν κοινοποιούμε αυτή την ανάρτηση και το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ κινούμενοι από έναν πολιτικό καθωσπρεπισμό ή κάποια σεμνοτυφία, αλλά για να δείξουμε πόσο χυδαία αντιλαμβάνονται την άσκηση εξουσίας όλοι αυτοί οι καθεστωτικοί εκπρόσωποι. Δεν είναι απλά τα λόγια, διότι δεν υπάρχουν χυδαία λόγια, αλλά χυδαίοι άνθρωποι. Είναι η αντίληψη και πρακτική κάθε εξουσιαστή ότι με την εξουσία που έχω "γαμ@@ και δέρνω!"  

Στο βίντεο από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και, ενώ εισηγείται η αντιδήμαρχος το θέμα του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Σπάρτης, ο Πέτρος Δούκας ακούγεται να λέει: «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με! Την ώρα που λέγαμε θα μας πάρουν τα αυτά…». 

Έντρομη μάλιστα η αντιδήμαρχος τον διακόπτει λέγοντας του: «Δήμαρχε, σας ακούμε τι λέτε…».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι οι επίμαχες δηλώσεις για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων το 2007 έγιναν κατά την διάρκεια σύσκεψης στην Σπάρτη, παρουσία του πρώην -πλέον- υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού. Στη σύσκεψη ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, απευθυνόμενος στον Σπήλιο Λιβανό, καυχιέται για τα κατορθώματά του ιδίου και της τότε κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. «Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…» είπε ο κ. Δούκας. (Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά)

Το εν λόγω περιστατικό – όπως ήταν αναμενόμενο – προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον Σπήλιο Λιβανό να μένει εκτός κυβέρνησης με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η διαγραφή του Πέτρου Δούκα από τη Νέα Δημοκρατία. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search