• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αυτοκτόνησε μετά από ομοφοβικό bullying για τον γιο του

February 16, 2022 715


Τραγωδία διαδραματίστηκε σε νησί των Δωδεκανήσων, οταν ένας πατέρας δεν άντεξε το bulllying που υφίστατο από «φίλους» του στο καφενείο, ύστερα από τη διαρροή ενός βίντεο που έδειχνε τον γιο του με άλλον άνδρα.

Η ομοφοβία, ο ρατσισμός, το bullying φαίνεται πως οδήγησαν στην αυτοκτονία έναν άνδρα, έπειτα από χυδαία ομοφοβικά σχόλια που δεχόταν για τον γιο του, μετά τη διαρροή video προσωπικών του στιγμών.
Τα ταμπού της κοινωνίας, ειδικά μιας μικρής – κλειστής κοινωνίας, όπως αυτής του μικρού νησιού στα Δωδεκάνησα, μπορούν να δημιουργήσουν δεκάδες προβλήματα. Η ομοφοβία, ο ρατσισμός, το bullying φαίνεται πως οδήγησαν στην αυτοκτονία έναν άνδρα, έπειτα από χυδαία ομοφοβικά σχόλια που δεχόταν για τον γιο του, μετά τη διαρροή video προσωπικών του στιγμών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 52χρονος πατέρας στη Ρόδο, δεν άντεξε τα ομοφοβικά σχόλια που άκουγε για τον γιο του και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη dimokratiki.gr ο πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του, διότι τον κορόιδευαν και γελούσαν μαζί του, εξαιτίας της ερωτικής ζωής του γιού του. Αφορμή ήταν η διαρροή ενός βίντεο από κινητό τηλέφωνο που δείχνει τον γιο του να κάνει σεξ με άλλον άνδρα. Αυτό ήταν αρκετό ώστε αρκετοί κάτοικοι του νησιού να επιδοθούν σε υποτιμητικά και ντροπιαστικά σχόλια για τον πατέρα και τον γιο.

Πιο συγκεκριμένα, οι θαμώνες στα καφενεία νησιού των Δωδεκανήσων άρχισαν να σχολιάζουν και να γελάνε υποτιμητικά, μόλις είδαν το βίντεο. Να κοροϊδεύουν την οικογένεια και να τους κάνουν να νιώθουν τεράστια ντροπή για το παιδί τους. Ο πατέρας δεν άντεξε την ασφυκτική κατάσταση που υπήρχε και αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του.

Ο σεξισμός και η ομοφοβία μόνο κακό μπορούν να προξενήσουν. Ο στιγματισμός για την επιλογή σεξουαλικού προσανατολισμού και την ταυτότητα φύλου δυστυχώς υπάρχει ακόμη και βλάπτει τα θύματα τέτοιων χυδαίων, λεκτικών, ψυχολογικών και πολλές φορές σωματικών επιθέσεων, αλλά και τον περίγυρό τους.

Το video εκδικητικής πορνογραφίας που διέρρευσε, θα έπρεπε να οδηγήσει τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην οικογένεια και το θύμα και όχι να επιδοθούν σε σχόλια, κουτσομπολιό, bullying. Ο συντηρητισμός μερικών και η άκρατη μισαλλοδοξία τους, οδήγησαν έναν πατέρα να αφαιρέσει τη ζωή του.

Κανένας δεν πρέπει να κάνει κανέναν να ντρέπεται για την σεξουαλική του ζωή. Κανένας δεν πρέπει να έχει λόγο σε αυτήν και κανένας δεν πρέπει να μοιράζει από΄δω κι από΄κει προσωπικές στιγμές, λες και είναι τεκμήριο ανηθικότητας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search