• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Συνέλαβαν πεινασμένη ηλικιωμένη που έκλεψε από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον - Ελεύθεροι οι ληστές του καθημερινού μας μόχθου - ΒΙΝΤΕΟ

February 17, 2022 713

Αγανάκτηση, οργή και πόνο προκαλεί η υπόθεση με την ηλικιωμένη που αναγκάστηκε να κλέψει τρόφιμα από κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl στο Ίλιον.

Η ηλικιωμένη έβαλε στην τσάντα της κρέας και τυρί, που κόστιζαν περίπου 30 με 40 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV.
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν την κίνηση της γυναίκας και παρά τις παροτρύνσεις των υπολοίπων πελατών του σούπερ μάρκετ να μην πάει η γυναίκα στο αυτόφωρο και να μην κινηθούν σε βάρος της οι νομικές διαδικασίες, ο υπεύθυνος του καταστήματος είπε «ότι οι εντολές που έχει είναι πολύ αυστηρές για αυτή την περίπτωση».

Βλέπετε άλλο η κλοπή για να επιβιώσεις και άλλο οι μεγαλοκλοπές και η ανεξέλεγκτη κερδοσκοπία. Στην πρώτη περίπτωση τιμωρείσαι στη δεύτερη είσαι εξουσία. Και όσο για τους λάτρεις της νομιμότητας για άλλη μια φορά δικαιώνεται ο αρχαίος σοφός Ανάχαρσις:. "Οι νόμοι είναι σαν τους ιστούς της αράχνης. Συγκρατούν τους αδύνατους και αφήνουν τους δυνατούς να περάσουν. Έτσι ελεύθεροι και ασύδοτοι κυκλοφορούν αυτοί που μια ζωή λήστευαν τον κόπο της 70χρονης και όλων καθημερινά εργάζονται και μοχθούν για να πλουτίζουν οι λίγοι 


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο υπεύθυνος κάλεσε τους αστυνομικούς οι οποίοι προσήγαγαν την 70χρονη και τη μετέφεραν στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Εκεί η γυναίκα σημείωσε ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη καθώς αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, είπε ότι δεν έχει καθόλου χρήματα και ένα στεγαστικό δάνειο με πολύ μεγάλη ρύθμιση, το οποίο πληρώνει με τη σύνταξή της για να μην της πάρουν το σπίτι.

Επίσης, οι γείτονες της ηλικιωμένης επικοινώνησαν με το σούπερ μάρκετ και ζήτησαν να αποσυρθεί η μήνυση αυτή με την αλυσίδα να απαντά πως «η πολιτική της εταιρείας είναι να μην αποσύρει αυτού του είδους τις μηνύσεις».
Γειτόνισσα γιαγιάς: «Προσπάθησε να αυτοκτονήσει και λέει ότι θα κάνει απεργία πείνας»
Γειτόνισσα της ηλικιωμένης γυναίκας είπε ότι η γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει. «Παραλίγο να μας πάθει ζημιά το βράδυ. Πήρε τρία χάπια της πίεσης μαζεμένα και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει την ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός» ανέφερε.

«Εγώ πήγα στο σουπερμάρκετ και τους μίλησα για την υπόθεση. Έμαθα πού μένει η γιαγιά και πήγα και τη βρήκα. Είναι κουλουριασμένη σε μία κουβέρτα και δεν μιλάει. Της είπα ψέματα ότι είμαι δικηγόρος και ότι ήρθα να τη σώσω, το λέω και ντρέπομαι. Της είπα ότι θα κάνω τα πάντα για να αποσύρει τη μήνυση το σούπερ μάρκετ. Δυστυχώς, όμως δεν έχω και εγώ λεφτά για να της πληρώσω δικηγόρο» είπε.

Για την οικογένεια της γιαγιάς, η γειτόνισσα είπε ότι έχει δύο γιους. «Ο ένας είναι άνεργος, ο άλλος έχει τέσσερα παιδιά και παίρνει 950 ευρώ ενώ έχει και μεγάλο δάνειο». Όπως αποκάλυψε η γειτόνισσα, η γυναίκα παίρνει σύνταξη 10.000 ευρώ τον χρόνο και έχει να πληρώσει 4.500 ευρώ δάνειο και άλλες 4.000 γιατί έχει πρόβλημα υγείας και κάνει θεραπεία που έρχεται από την Αμερική για να μπορεί να περπατάει.

Όπως είπε, η γιαγιά είναι σε σοκ, πήρε χάπια, λέει ότι θα κάνει απεργία πείνας και ότι δεν θα φάει ποτέ κρέας. «Την έχουμε με ηρεμιστικά. Μου είπε με κλάματα ότι πριν από έναν μήνα έστειλε επιστολή σε κάποιον μεγάλο παράγοντα ποδοσφαίρου και του ζητούσε βοήθεια γιατί κάποτε είχε εργαστεί στην ομάδα» πρόσθεσε.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search