• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αδ. Γεωργιάδης σε πολιτική υστερία: «Αν δεν υπήρχε η Αριστερά στην Ελλάδα θα είχαμε φθηνό ρεύμα»!

February 19, 2022 730

 

«Σε μέσους όρους η Ελλάδα έχει ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη γιατί η Αριστερά διαχρονικά εμπόδιζε όλα τα μεγάλα έργα προόδου»,  είπε ο υπουργός Αναπτύξεως , σε κατάσταση πολιτικής υστερίας. 

«Είστε η καταστροφή της χώρας, ό,τι πάει να γίνει καλό πάτε και το μπλοκάρετε, μια ζωή γκρινιάρηδες», συμπλήρωσε με πολιτική νηφαλιότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να καταλήξει: «Αν δεν υπήρχε καθόλου Αριστερά στην Ελλάδα θα είχαμε φθηνό ρεύμα, θα είχαμε κάνει όλα τα έργα, εσείς δεν μας αφήνετε»

Προσπερνάμε πλήρως το γεγονός ότι την ώρα που τα έλεγε αυτά ο υπουργός Αναπτύξεως απευθυνόταν σε εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στον κύριο Θανάση Θεοχαρόπουλο, ο οποίος έφτασε στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω ΔΗΜΑΡ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ κ.ο.κ). Ξέρει καλά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ακόμα και όταν βρίσκεται σε πολιτική υστερία,  να παίζει ένα εύκολο παιχνίδι: Να μιλάει για… όλη την Αριστερά και να δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ως κυβέρνηση δεν είχε κανένα θέμα με την ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα ενεργειακών υποδομών της χώρας. 

Επί της ουσίας, τώρα:

– Οι τύποι αυτοί, που ξεπούλησαν ό,τι υπάρχει σε ενεργειακή υποδομή στη χώρα και θέλουν να ξεπουλήσουν ακόμα περισσότερα, μιλάνε για τις ευθύνες της Αριστεράς στο ακριβό ρεύμα!

– Οι τύποι αυτοί, που λειτουργούν σαν πλασιέ οικονομικών συμφερόντων και στο ρεύμα και συνολικά στην ενέργεια, τολμούν και τοποθετούνται και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.

 

– Και ακόμα πιο συγκεκριμένα: Ο τύπος αυτός, ο Άδωνις Γεωργιάδης, είναι το ίδιο πρόσωπο που για τα ζητήματα της ακρίβειας ούρλιαζε  – σε ένα από τα τηλεοπτικά πάνελ που περνάει την ώρα του – να «μην γκρινιάζουμε όλη την ημέρα» και δήλωνε περήφανος για τις τιμές στα αγγούρια!

Η πολιτική υστερία, λοιπόν, είναι κακό πράγμα διότι οδηγεί σε πολιτικό παραλήρημα και το μόνο που καταφέρνει κανείς είναι να λέει πολιτικές μπαρούφες με αποτέλεσμα να (αυτο)εξευτελίζεται. 

Στο βίντεο μετά το 51′.15” οι δηλώσεις του υπουργού Αναπτύξεως:

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search