• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Euroferry Olympia - Τραγικές εξελίξεις: Βρέθηκε και δεύτερο απανθρακωμένο πτώμα

February 23, 2022 3832

 

 

 

Βρέθηκε ένα ακόμα απανθρακωμένο πτώμα σε χώρο στάθμευσης φορτηγών του πλοίου και συγκεκριμένα στο δεύτερο γκαράζ του Euroferry Olympia.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο, εντόπισαν το δεύτερο πτώμα άνδρα.To Euroferry Olympia βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Αστακού, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των εγκλωβισμένων.

Επιχείρηση μετ΄εμποδίων

Η επιχείρηση των ανδρών της ΕΜΑΚ διεξάγεται μετ’ εμποδίων, λόγω των εφιαλτικών συνθηκών που επικρατούν στο πλοίο. Ανάμεσα σε λιωμένες λαμαρίνες και τοξικούς καπνούς τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια, αναζητώντας επιζώντες στα γκαράζ του Euroferry Olympia.

Η τραγική εξέλιξη έρχεται μετά τις καταγγελίες των συγγενών των εγκλωβισμένων για καθυστέρηση στις έρευνες που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για όσους είχαν καταφέρει να επιζήσουν στα αμπάρια του φλεγόμενου πλοίου.

Ο δικηγόρος οικογένειας εγκλωβισμένου οδηγού μιλώντας χθες Τρίτη στο Mega, ανέφερε ότι το Euroferry Olympia «ήταν ένα πλωτό φέρετρο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό», ενώ πρόσθεσε ότι «ακόμα και ελάχιστες ελπίδες να υπάρχουν για να βγουν ζωντανοί, τότε χάνονται και αυτές», σημειώνοντας ότι θα έπρεπε το πλοίο να πάει σε ένα πιο κοντινό προορισμό όπως η Κέρκυρα ή η Ηγουμενίτσα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search