• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Στήνουν πλάκες για τη Marfin, ενώ ζητάνε πίσω τις αποζημιώσεις των οικογενειών

May 09, 2020 463

 

Του Νόκου Μπογιόπουλου

Η κυβέρνηση κατέθεσε αίτηση, ώστε να αναιρεθεί η δικαίωση των συγγενών των θυμάτων - Το σχετικό αίτημα κατατέθηκε τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο

Το Σάββατο η κυβέρνηση, δια του πρωθυπουργού, η Πολιτεία, δια της Προέδρου της Δημοκρατίας, πολιτικά κόμματα όπως το ΚΙΝΑΛ, προχωρούν στην τοποθέτηση “τιμητικής πλακέτας” στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους τα τρία τραγικά θύματα του εγκλήματος που διαπράχτηκε πριν από 10 χρόνια στο υποκατάστημα της Μαρφίν.   

Είναι η ίδια κυβέρνηση και το ίδιο κράτος που τον Νοέμβριο του 2019 υπέβαλλαν και τον Μάρτιο του 2020 (πριν ένα μήνα) κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας την αίτηση αναίρεσης (!) του Δημοσίου κατά των αποφάσεων των διοικητικών δικαστηρίων που δικαιώνουν τους συγγενείς των θυμάτων! 

Μετά τα στοιχεία που παρέθεσε ο Νίκος Μπογιόπουλος στο ραδιόφωνο του Real (Πέμπτη 7/5/2020) για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης και για το γεγονός ότι 20 μέρες μετά την απόδοση… “τιμής”, στην δικάσιμο που έχει οριστεί για την 1η Ιουνίου 2020, το Ελληνικό Δημόσιο – με πρωτοστάτες το υπουργείο Εργασίας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – ζητά την αναίρεση της δικαίωσης των συγγενών των θυμάτων από τα διοικητικά δικαστήρια, ας αποφανθεί ο ακροατής/αναγνώστης:

 

Τι είναι “τιμή”, τι είναι “σεβασμός”, τι είναι “εθνική ενότητα” και τι είναι “πολιτική τυμβωρυχία”, “πολιτική σκοπιμότητα”, “πολιτική αναίδεια”, “πολιτική χυδαιότητα” “πολιτική υποκρισία”. Και τι, τελικά, σημαίνουν λέξεις όπως “ντροπή” και “φιλότιμο”.

Πηγή: imerodromos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search