Μετά τις φρικτές αποκαλύψεις για το βίο και την πολιτεία του 60χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου που διέπραξε τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
 Πλέον, οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση και να διαπιστώσουν αν τα κίνητρα του δράστη ήταν ρατσιστικά, αφού τα θύματα ήταν αλλοδαποί. Το ερώτημα αν τα κίνητρα του δράστη ήταν ρατσιστικά προκύπτει από τις αναρτήσεις του, στις οποίες, μεταξύ άλλων στοχοποιεί Ρομά και μετανάστες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ανάρτησή του για τον Χίτλερ με την οποία στοχοποιεί τους Ρομά.

 

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι”, γράφει.

Σε άλλη ανάρτησή του ο 60χρονος, που ομολόγησε πως σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά επειδή του χρωστούσαν ενοίκια, αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα του εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους!