• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Άλλο ένα "νομιμοποιημένο" έγκλημα

March 11, 2022 545

 

ΠΗΓΗ: Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Στον καθημερινό ταξικό πόλεμο θρηνούμε καθημερινά θύματα από την τάξη μας. Είτε αυτά  πέφτουν δολοφονημένα, από τις "σφαίρες" του εργοδοτικού κέρδους, -τις δολοφονίες που ονομάζουν "εργατικά ατυχήματα"-, είτε σκοτώνονται από τα "πυρά" της φτώχειας και της μιζέριας που επιβάλλει η κυβερνητική πολιτική, κάθε απόχρωσης, στα λαϊκά στρώματα.

Λίγες τυπικές γραμμές από το ΑΠΕ, ξεδιπλώνουν, ένα έγκλημα, μια τραγωδία, απ' αυτές που είναι νομιμοποιημένες στον καπιταλισμό και οι οποίες έχουν μόνο θύματα και ποτέ θύτες: "Νεκρός εντοπίστηκε από περαστικούς στην πλατεία Κορνάρου του Ηρακλείου, άνδρας ο οποίος για αρκετό διάστημα διανυκτέρευε στα παγκάκια της περιοχής... Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν μπόρεσε να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια, καθώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός".

Ο δήμαρχος της πόλης, υποθέτουμε, δεν θα λησμονεί να οργανώνει εορταστικές, πανάκριβες φιέστες και η κεντρική εξουσία δεν θα παραλείπει, ως συνήθως να δαπανά χρήματα του σκληρά φορολογούμενοι λαού για να προμηθεύεται πολεμικούς εξοπλισμούς, να αμείβει πλουσιοπάροχα τα δικά της παιδιά - όπως τον πρόεδρο της ΔΕΗ που του προσφέρει 1.000 ευρώ την ημέρα!- και να κάνει κάθε είδους "δωράκια" στην οικονομική ολιγαρχία του τόπου.  

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search