• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Συλλαλητήριο αγροτών την Παρασκευή 18/3 στην Αθήνα

March 17, 2022 543



Στις 13.00 στην πλ. Βάθης καλεί η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων - «Ψίχουλα» οι σημερινές εξαγγελίες.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του πανελλαδικού αγροτικού συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στην Αθήνα, στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Βάθης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όπως αναφέρει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων σε ανακοίνωσή της, για τη μετακίνηση των αγροτών και κτηνοτρόφων από όλες τις περιοχές της χώρας έχουν επιστρατευτεί δεκάδες λεωφορεία προκειμένου «χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι που δίνουν μάχη επιβίωσης, διεκδικώντας το αυτονόητο: να συνεχίσουν να καλλιεργούν και να παράγουν και απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η μείωση του κόστους παραγωγής», βρίσκονται σε αγωνιστική εγρήγορση.

Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχει συμβολικός αριθμός τρακτέρ προκειμένου να τονιστεί η αποφασιστικότητα των αγροτών και η δέσμευσή τους στον αγώνα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και τονίζει πως ό,τι έως τώρα κερδήθηκε ήταν αποτέλεσμα αγώνων και μπλόκων. «Μπορούμε με τη μαζική και μαχητική συμμετοχή στο συλλαλητήριο να αποσπάσουμε μεγαλύτερες κατακτήσεις από την κυβέρνηση, αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμη της οργάνωσης και του αγώνα μας» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Οι διοργανωτές δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στις εξαγγελίες μέτρων στήριξης τονίζοντας ότι «Οι σημερινές εξαγγελίες-κοροϊδία – ψίχουλα, για τους αγρότες και συνολικά τον λαό πρέπει να διαλύσουν οποιαδήποτε αυταπάτη υπάρχει στο μυαλό κάποιων ότι μπορούν να δοθούν λύσεις χωρίς την αγωνιστική πίεση που ασκούμε»

«Ακόμη και αυτά τα ψίχουλα που δίνονται είναι αποτέλεσμα των μπλόκων που είχαμε στήσει το προηγούμενο διάστημα» αναφέρεται στην ανακοίνωση και τονίζεται η αναγκαιότητα «κοινής πάλης και συμπόρευσης με όλο τον λαό» για τη διεκδίκηση μέτρων κατά της ακρίβειας.

Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Βάθης θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και επίδοση ψηφίσματος με τα αιτήματά των αγροτών στον πρόεδρο της Βουλής και τα πολιτικά κόμματα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search