• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Πήραν τον Πλεύρη στο κυνηγητό κι… έψαχνε τρύπα να κρυφτεί! (Βίντεο+photo)

March 22, 2022 643

 

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν οι υγειονομικοί το πρωί της Δευτέρας, με την παρουσία της αστυνομίας να είναι προκλητική καθ΄ όλη τη διάρκεια. Ωστόσο, τίποτα δε φάνηκε να τους σταματά, όταν πήγαν έξω από το υπουργείο Υγείας και γιούχαραν άγρια τον Θάνο Πλεύρη, ο οποίος τιμωρεί με απόλυση 5.000 υγειονομικούς, μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Την ίδια ώρα που γιατροί και νοσοκόμοι εδώ και δύο χρόνια έχουν κυριολεκτικά λιώσει καθώς κουβαλούν μόνοι τους το βαρύ φορτίο της πανδημίας, και παρά το γεγονός ότι πολλές χώρες της ΕΕ έχουν βάλει τέλος στην πανδημία του κορονοϊού, αλλά και στον διαχωρισμό εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Πλεύρη, αφού χειροκροτούσε από τα μπαλκόνια τους υγειονομικούς, τώρα τους τιμωρεί για έναν λόγο που – όπως όλα δείχνουν – δεν έχει πλέον κανένα απολύτως νόημα!

«Ούτε θα επιστρέψουν, ούτε θα τεθεί θέμα αν πρέπει να πάρουν χρήματα, ούτε θα τους αναγνωριστεί ο χρόνος εργασίας τους» είχε δηλώσει με τιμωρητικό ύφος ο Θάνος Πλεύρης από το βήμα της Βουλής.

Έξω από το υπουργείο Υγείας ωστόσο ο υπουργός, δεν είπε τίποτα απ’ όλα αυτά, τα έχασε από την οργή του κόσμου και τα συνθήματα όπως «Πλεύρη παραιτήσου», και «Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη».

ΠΗΓΗ: ergolavikoi.gr

Μπροστά στο κύμα οργής, έτρεξε να μπει στο κτήριο με την προστασία διμοιρίας αστυνομικών, ενώ οι υγειονομικοί φώναζαν «Αλήτη», και Παλιάνθρωπε».

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search