• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA): Για ποιo λόγο το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας δεν έχει ακόμα προμηθευτεί το μηχάνημα για τη διάγνωση του Covid 19.

May 14, 2020 4494

O Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA) me  επιστολή στον Διοικητή του Νοσοκομείου Λεωνίδα Ρουμπάτη ζητά να ενημερωθεί για ποιo  λόγο το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας δεν έχει ακόμα προμηθευτεί το μηχάνημα  μοριακών εξετάσεων  για τη διάγνωση του Covid 19.


Αναλυτικά η επιστολή

Αξιότιμε κύριε Διοικητά,
 
Με την παρούσα επιστολή ζητάμε από εσάς να μας ενημερώσετε για ποιo  λόγο το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας δεν έχει ακόμα προμηθευτεί το μηχάνημα  μοριακών εξετάσεων  για τη διάγνωση του Covid 19.
Υπογραμμίζουμε πως όλοι οι φορείς έχουμε επισημάνει επανειλημμένως πως  αυτό αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της τουριστικής σαιζόν, αφού διασφαλίζει  την ασφάλεια των επισκεπτών, των εργαζομένων αλλά και της τοπικής κοινωνίας.  

Από την πρώτη  κιόλας συνάντηση γνωριμίας που είχα μαζί σας  ως νέος Πρόεδρος του AOCTA,  μου είχατε αναφέρει την αναγκαιότητα απόκτησης ταχέων διαγνωστικών τεστ  του κορωνοϊού με την χρήση μηχανήματος μοριακών εξετάσεων. Τότε μας είχατε διαβεβαιώσει πως κάνετε κινήσεις με κατεύθυνση την απόκτησή του,  μάλιστα ζητήσατε την οικονομική ενίσχυση όλων μας για τον σκοπό αυτό.

Σας ενημερώνουμε  πως  Ρόδος, Κως και  Λέρος ήδη έχουν  παραλάβει μηχανήματα μοριακών εξετάσεων (PCR), με τα οποία τα νοσοκομεία  θα έχουν απάντηση μέσα σε μία μόνο ώρα στις εξετάσεις κορωνοϊού, γρίπης αλλά και πολλών ακόμα σοβαρών ασθενειών, ενώ  τα νοσοκομεία της Σύρου, Νάξου, Σαντορίνης και Καλύμνου αναμένουν να τα παραλάβουν.

Πρέπει άμεσα να δοθεί  προτεραιότητα στη θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών σε όλους μας, πόσο μάλλον στο νησί μας που  το τουριστικό μέλλον και η οικονομία μας εξαρτώνται από αυτό.

Ζητάμε να εξοικονομούμε  χρόνο που είναι πολύτιμος για τη διάγνωση, την ιχνηλάτηση και τη νοσηλεία ασθενών με  ταχεία και ασφαλή ανάλυση δειγμάτων .

Αντιλαμβάνεστε  το πόσο  σημαντικό  είναι να μεταφέρουμε ως μεγάλος  τουριστικός προορισμός  στον τουριστικό κόσμο το αίσθημα της υγειονομικής ασφάλειας , της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης , προβάλλοντας ότι το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας είναι ήδη πλήρως εξοπλισμένο.

Αναμένουμε την άμεση απάντηση σας.
 
Με εκτίμηση,
 
 Για το Δ.Σ.
                                                                                                             
 Ο Πρόεδρος  Σπύρος, Χαλικιόπουλος                                                                         Ο Γενικός Γραμματέας, Ναπολέων Πάτρας    

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search