Print this page

…ο κόσμος τελειώνει, όχι μ’ ένα πάταγο αλλά μ’ ένα λυγμό

April 08, 2022 519
…ο κόσμος τελειώνει, όχι μ’ ένα πάταγο αλλά μ’ ένα λυγμό
Τ.Σ. Έλλιοτ
 
Γράφει η Νίνα Γεωργιάδου
 
Ο Αχυράνθρωπος-θεατρίνος παρέα με ναζί φονιάδες περιφέρεται στα θέατρα-κοινοβούλια των παλαμακιστών του εμπεδωμένου φασισμού και κάνει πάταγο, συνεγείροντας ‘ειρηνόφιλους λύκους’ και λοιπούς αχυράνθρωπους
ΝΤΡΟΠΗ για τους μπλε αυνανιστές και τις πάπιες της αξιωματικής συμπολίτευσης.
Η παρωδία τους πάτησε πάνω στα πτώματα του 1 εκατομμυρίου νεκρών σε Δίστομο, Καλάβρυτα, σκοπευτήρια και κατοχικό λιμό.
Η συνάντηση του Δένδια με τον αρχιμαφιόζο δήμαρχο της Οδησσού και με τον αρχηγό του τάγματος Aidar, για τον οποίο η Διεθνής Αμνηστία έχει συντάξει πολυσέλιδη έκθεση για βαριά εγκλήματα πολέμου είναι ξέπλυμα μαύρης ιστορίας και
ΝΤΡΟΠΗ για όλη την Ψωροκώσταινα.
Οι Ευρω-πέη ‘ηγέτες’, θεραπαινίδες του υπερατλαντικού ιμπέριουμ, μοιραίοι, άβουλοι και χρήσιμοι ηλίθιοι σέρνουν τους λαούς τους σ’ ένα μέλλον βαθιάς κατάψυξης, τρόμου και πείνας.
Ο λαός της Ουκρανίας στρίμωξε τους ναζί εκλογικά σ’ένα 2% για να τους δει αμέσως μετά να κατισχύουν σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, το στρατό και τα φονικά πογκρομ. Θυμίζει την πρώτη εκλογική κάθοδο τους Χίτλερ και τη συνέχειά του.
Κι επειδή κάποιοι ονομάζουν φιλοπουτινισμό το αυτονόητο, το να μιλά κανείς δηλαδή για το πώς μεθοδεύτηκε αυτός ο πόλεμος στα άδυτα του Πεντάγωνου, ας κάνουν ένα παραλληλισμό με το Έπος του '40. Ένας στρατός με κρυοπαγήματα και τρύπια άρβυλα, μπήκε στην Αλβανία, όχι γιατι το είπε ο φασίστας Μεταξάς (αυτός άλλα απεργάστηκε με το βρωμικο παλάτι -γραμμή αμύνης ο Άραχθος) αλλά γιατί το "τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά", δεν γίνεται με καραμούζες της Ιεριχούς.
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.