• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Απλήρωτοι λογαριασμοί: Pάνω από 1.000 διακοπές ρεύματος καθημερινά

April 27, 2022 692

 

Σε χιλιάδες διακοπές ρεύματος λόγω οφειλών των καταναλωτών προχωρούν άμεσα οι πάροχοι ενέργειας «βυθίζοντας» στο σκοτάδι νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Δραματική κατάσταση. Περισσότερα από 1.000 νοικοκυριά, θα μείνουν χωρίς ρεύμα από σήμερα. Οι καταναλωτές που αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς, όσο το κύμα ακρίβειας τσακίζει την κοινωνία, βρίσκονται αντιμέτωποι και με ιδιωτικές εταιρείες που χωρίς καμία ενημέρωση προχωρούν σε μεθοδεύσεις και χωρίς συνεννόηση με τους πελάτες κάνουν αλλαγές σε συμβόλαιο. Πηγή: www.rosa.gr
Συγκεκριμένα, μετά την… άτυπη περίοδο χάριτος που υπήρξε τις ημέρες του Πάσχα από σήμερα, Τετάρτη, άρχισαν να εκτελούνται και πάλι οι εντολές των παρόχων ενέργειας για τη διακοπή ρεύματος σε όσους έχουν απλήρωτους λογαριασμούς.

Μιλώντας το πρωί στο OPEN, ο πρόεδρος τεχνικών της ΔΕΗ Κ. Μανιάτης έκανε γνωστό πως κατά μέσο όρο σε όλη την επικράτεια έχουμε 1.000 με 1.100 αποκοπές σε καθημερινή βάση. Μόνο στην Αττική κόβεται το ρεύμα σε 500 σπίτια την ημέρα.

«Στις περιφέρειες Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας και Θράκης σε εβδομαδιαία βάση έχουμε 1.200 αιτήσεις για αποκοπές. Σε Πελοπόννησο, Ήπειρο και Ιόνια Νησιά περίπου 1.600 αιτήσεις και στην Κρήτη περίπου 1.000 την εβδομάδα», τονισε.

«Άρα είμαστε γύρω στις 1.100 διακοπές ημερησίως» εξήγησε ο ίδιος.

Βέβαια την ίδια στιγμή, εκατοντάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς ετοιμάζουν τις δικές τους κινήσεις.

Έτσι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν συντονισμένες προσφυγές και εξώδικα διαμαρτυριών κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρη Βερβεσό, η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι αντίθετη με τους γενικούς όρους συναλλαγών σε διάφορες κατηγορίες συμβολαίων παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Όπως σημείωσε εχθές ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, υπήρξε περίοδος χάριτος τις ημέρες του Πάσχα και από σήμερα ξεκινούν να εκτελούνται και πάλι οι εντολές των παρόχων ενέργειας για τη διακοπή ρεύματος σε όσους έχουν απλήρωτους λογαριασμούς.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search